Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skrin: 175x87x52
Aktualizace: 120x120x200 Svetlo: z ebay 400 W, vice obrazek Pritah: 125mm, 5" dia fan connections Up to 280m3/h airflow rate. Odtah:
Aktualizace:
ECOBUD High Quality 3 Speed Extractor Fan 6" (150mm)
Low Speed:390m3/h - momentalne jedu na tuhle rychlost.
Med Speed: 470m3/h
High Speed:580m3/h Ofuk: 2x klipsnak Zalivky:
BioBizz podle tabulky Příspěvek č. 222 Posadka: Swiss Cheese (10 seeds) regular od nirvana
Momentalne mam odtah: 125mm, 5" dia fan Up to 280m3/h. A zacinam uvazovat o necem vykonejsim. Nasel jsem na ebay
ECOBUD High Quality 3 Speed Extractor Fan 6" (150mm)
Low Speed:390m3/h
Med Speed: 470m3/h
High Speed:580m3/h
ECOBUD zna tu firmu nekdo?
2610rpm High Speed
Jak velky je to hluk? Vykon by asi mel stacit. Premyslim i nad termostatem. Nejakym za 3-4 stovky. Melo by to stacit na spinani pri presazeni 25 stupnu.
Původní příspěvek od reverend cau jatro prosimte, mas dve pestirny?? nebo jak to delas ze sotva sklidis uz ti kvetou dalsi??
No zacal jsem tusim na 8 kytkach 4xWW 4x AK. Po nejake dobe jsem pridal 4x AK. Na prostor co mam se mne tam vejde 12 kytek. Takze jsem pridal 4x SCH. Pozdeji jeste bohuzel 2x hermace a 1x SCH co jsem prelil, takze jsem to vyhodil. No a zas je prostor na dalsi Takhle nejak to delam. Mezitim nejaka kosa a priprava v predzahradce a jedna 400W
No a aktualne mam Swiss Cheese na 48 dnu a tyden mne tam jede Big Bang od GHS