Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kedze sa jedna o moje prve pestovanie, bol by som rad keby ste mi dali akekolvek rady.
Skusim popisat svoj equipment:
skrinka: VxSxH 58 x 38 x 58
Ziarovka: 250W plug&grow kvetova
na kvet asi kupim 200W tiez plug & grow
semä: mataro blue
hnojiva: nepamatam, kamos mi nejake dal, neskor popisem
oblepil som to lesklou bielou foliou z mobelixu... najprv som chcel nejaky latexovy nater ako tu bolo spominane, ale v tesku nemali tak osm kupil to...
vetranie: hajzlovy vetrak 95m3/h- kedze to mam priamo u seba v izbe, obavam sa ze bude trochu hlucny v noci, tak som objednal nejaky pc chladic s 43m3/h, ktory napojim na adapter, v tme ho stisim a budme moct spat... aspon taky je plan
Mam otazku, ziarovka dost odstava od tienidla, tym ze je tazka, a tak som ju prichytil eska-paskou... je to dobry napad? ma s tym niekto nejake skusenosti? dnes som to nechal zapnute bezat 2 hodiny aby som zistil, ci to eska paska vydrzi... ale radsej sa spytam aj tu...
Čauves
Máš to docela pěkné akorát ten větrák ti to tahá doufám ze skříně a né do skříně , Plug and Grow je dobrá volba a v takové skřínce to uchladíš né jako s výbojkama ...
Kolik a v čem plánuješ sadit ?
A k tomu upevnění CFLka spíše drátek nemělo by to s tím nic udělat ..
Pěstu Zdar
jj zo skrine, je tam blbo vidno (jednak tu fotku som zle upol), lebo je v zakryte s obijimkou...
mam 5 semien toho matara blue, rozmyslam ci dam vsetkych 5, ked ich uz mam, alebo radsej len 4, z priestoroveho hladiska... asi 5. Sadit budem do hliny ak sa pytas na to...
co sa tyka tej ziarovky, dnes si idem kupit ten vetrak a termo/vlhkomer a spravim nejake teplotne testy a asi to necham na eska paske, bude to zniet drbnuto ale dratik proste nemam...
No to tienidlo mi pozical kamos a preto tam nechcem robit diery... Ale asi spravim
A k tym kochlikom, ze su velke sOm si myslel, chcem ich zrezat o cm- dva...
Nemate niekto napad ako odhlucnit zachodovy vetrak? Ci by pOmohlo ak by som na vyvod napojil, neviem, dva metre hadice. Ci tych par metrov ma nejaky vyznam alebo si na to budem musiet zvyknut
Kazdopadne dik za podporu, tento server sa mi paci cim dalej, tym viac ...
Vyznam by to melo koukni bud po sonoflexu nebo nejak to vymyslet a made in home ale urcite to tam vyznam ma ..... utisi to.... u me to udelalo vela ... jinak Obecné pravidlo je 4 litry objemu na každých 30cm výšky ale zalezi jak to budes krotit ohybat zastrihavat ale pocitej ze na volny rust nemas misto takze ohybat ohybat a zastrihavat
P.S. to mas 6,5l kvetniky ze ?a jeste jak to mas s tema lampama pises ze mas 250 kvetovku a ze koupis 200w na kvet ? nejak to nechapu dýýýým
objem presne neviem, ak su nejake standardy tak ano, je to 6,5l
no mam plug & grow 250W na rast- teraz zapojena a bude svietit
a potom si kupim 200W plug & grow na kvet... dnes mi mila teta v growshope povedala aby som ani neuvazoval nad sodikom, lebo mi ta skrinka uhori zaziva
Heh tak sodu bych tam necpal i kdyz uchladit by to slo(70-100w) s dobre vyresenou ventilaci ale myslim ze tady s touto lampou co mas na takovem prostoru pujdou delat divy jen to chce nabrat trochu zkusenosti nejaky ten luck a pujde to
kolko odporucate svietit rastovkou? to ze mam svietit kratko viem, v growshope typek vravel, ze by svietil kvetom od zaciatku. mne ale viac dava zmysel dat weedu cas aby jemne podrastol. vacsia rastlina- silnejsia rastlina- lepsi weed, neberte ma doslova, samo ze zalezi od okolnosti...
cize kolko? 5 dni, 7, 10?
vyska tveho roomu je 58cm vyska kvetniku 23cm vyska stinidla (v urovni je i zarivka) cca 15cm tak secteno podtrzeno na kytku mas 20 cm a zvednout neni kam takze co nejdriv prepnout na kvet (12/12) at to ukocirujes a modlit se at nemas plnej room kouliiii ja jel kdysi neco podobneho v botniku a mel sem kvetniky 10x10x10cm spokojenost dalo se tam cele policko a sisky byly luxusne nasvicene jak pri scrogu a tolik modelu
proste na muj vkus ti ty kvetinace zabejraj zbytecne haaaafo mista vyuzitelneho k rustu a vysce kytek....