Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, chci se zeptat mam ve skleníku pár kytiček a ještě nejsou v květu a smrdí to jako kráva (a to to neni v květu ), máme kousek od toho cca 8-10m cestu kde chodí lidi, co se dá dělat aby to tak netahlo a zápach zůstal uvnitř?
z tym neurobis skoro nic a aj ked urobis ze zavres sklenik tak zamedzis prisun cerstveho kysliku :-) rozmyslal som nad tym pychnut tam dva vacsi ventilatory jeden na prisun kysliku v skleniku a na druhy ventilator by si mohol pychnout pachovy filter jedine tak by si zabranil sireniu pachu len by si to musel prespekulovat
Původní příspěvek od MDe_ Když vazřeš, tak t nebude crkulovat vzduch a bude se hromadit vlhkost! Badi.kw - stím neudělíš nic.
tak to ano ale je to stale ta najrealistickejsia moznost ako zabranit aby pach utekal von zo sklenika a co sa tyka vlchkosti tak pokial to ma v rastovej faze tak to len rastlinkam prispeje co je horsie v kvetovej faze by tam musel prasknut ale aspon 2 ventilatory na 220 V ktore by mali poriadny tach do sklenika zalezi na to aky ma velky sklenik
badi.kw: Asi stim opravdu nic moc nenadelas. Jedine sklenik zavrit, dovnitr nainstalovat par vetraku na ofuk a minimalne zalivat. Taky je potreba dbat na to aby se vetve a pozdeji palice neopiraly o sklo. Obcas sklenik otevrit aby se provetral a taky by nebylo spatne merit vlhkost.
Ahoj lidi mám dotaz ohledně začínajícím zápachu kytek. 2 roky jsem měl pěstoval kytky u dědy, kde o tom nikdo ze známých nevěděl pěkně ve skleníku. Loni se mi to ale vymstilo a ze zamknutého skleníku mi někdo ukradl 4 kytky. Proto jsem se letos rozhodl zasadit kytky doma a ne u dědy z důvodu, že když přijde jednou určitě přijde znovu. Bohužel ale mám problém takový, že nás pozemek není velký a navíc bydlím u hlavní cesty a už mi 2 kamarádi, kteří ví jak jde kytka cítit. Chci se proto zeptat jak zabránit tomu aby kytky nešly tak cítit.
jedině zasadit dál od cesty, nebo vybrat modely na out, které tak nevoní ale s tím ti neporadím, neboť jsem to ještě neřešil...já osobně bych vůni kytek neřešil a hlídal bych to...
To bude asi jediný co jde a když už se bude někdo blbě ptát tak to obkecat, přemýšlel jsem i nad přípravky na nutralizaci pachu ale nevím jestli to má smysl.
ničím to nestříkej, bude to určitě nějaká chemka, jestli kolem tebe bydlí i sousedi a nejde ti vidět na ty kytky z cesty, tak nikdo nemůže vědět, že to voní od tebe...s tím bych si fakt hlavu nelámal ale já jsem flegmatik...takže to beru z jiného pohledu než ostatní