Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny Growery.
Zrovna jsem se zaregistroval, takže se dopředu omlouvám jestli něco zkoním. Chtěl bych se s Vámi podělit o svůj první rozvíjející se growík.
Budu operovat na prostoru 20x76x86(š,d,v,)
Na tento prostor použiji úsporku Elektrox dual 125W, budu mít 2 větráčky o hlučnosti 6 dBb, 30 m3/h
Budeme sadit 3x Vanilla Kush, což je sice podle netu pro zkušenější growery, ale máme rádi výzvy a myšlenka vanilky se nás prostě chytla.
Hm,zajímavý miniboxospeřiňákos
A myslíš si,že na to rodiče někdy nepříjdou a proč nechceš aby o tom věděli,tobě ještě není 18 ?
Jinak tam na hoře to už jsou asi hnojky,že?
cas zacit s osvetou tak, aby benevoletnimi byli. Tajnej a zaroven funkcni pest za rozumny penize je imo nerealizovatelnej. Box proste bude bud tichej, ale bude citit, nebo naopak ...
V takové skříňce nic pořádného tajně nevypěstuješ, může ti prosvítat světlo, bude ti hučet větrák a když tam dáš jen PC větráčky, tak hodně štěstí s pachovým filtrem, který nemají šanci protlačit.. Jedině kdybys tam dal zaboxovanou ulitu, ale to už jde hodně do peněz..
Já mám podobnou skříňku v pokoji, ale tam mám jen klony a tiché PC větračky, které nemusí zápasit s filtrem..
Kdysi jsem ve svoji valedne pestoval na tajno. Nakonec jsem to musel hodit ven, protoze se to nedalo(ale predpest peknej). Nejak kontinualne jsem osvetoval a dnes mi tata skrin zaliva
U tebe nwm, jako da se to(i kdyz to bude spis o tom pestu nez o tom vysledku), ale zalezi jak moc mas rodice v pokoji protoze takovou vec jen tak neutajis(jak psali vyse, je mozne ze to bude citit).
Jsi přece už dospělý a oni taky, tak si sedni doma s rodiči a trošku o tom pokecejte, hlavně jim nahod klady a zapory vynechej. Elektřinu že si zajištíš zaplacením klidně i pokud budou chtít něco předem. Spočítej si náklady na el. a propočítej (jen si tam dej aktualní cenu el. proudu) http://indoor.xf.cz/spotreba/ jinak to fakt nemá cenu jak píšou kolegové
Nenech se odradit a s chutí do toho, protože každý přece nějak začínal...a i kdyby na to rodiče přisli...možná, když uvidí na vlastní oči, jak to roste, tak je to obměkčí... A jakékoliv zkušenosti, hlavně ty první, jsou k nezaplacení... Držím pěsti...
Zdravim, myslím že se tu většina shodneme na tom že před rodiči to prostě neututláš. Spíš s nima promluv. Divil by ses kolika rodičům to nevadí. Načasovaní je důležitý. Předhoď nějaký argumenty a sebevědomně je odříkej.. můžeš porovnat hulení s alkoholem, pak můžeš říct že se nechceš stýkat s pofiderníma dealerama, řekni že o tom nikde nebudeš mluvit a i kdyby se náhodou na to přišlo, že za 5 kytek je jen přestupek.. existuje hodně argumentů. Každopádně přeju hodně štěstí a radim ti neboj se rodičů, taky to hulení určitě zkusili a taky se jim to líbilo.. nebo můžeš zkusit dát na balkon pár semínek, když uvidí malinkatou roztomilou kytičku jak si pomalu roste, nebudou kvůli tomu dělat humbuk. už je to dávno, ale když já dával na okno poprvé tak mi to mamka chodila i zalévat
prosim pánové co mu to tady radíte ? pálit vonný tyčinky ? co když někam odjede na víkend nebo nedej bože na týden pryč.. pach je IMO velký problém pro skříň bez ventilace.. kdo někdy měl kytku v květu tak ví o čem mluvím