Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsme zpět! Jak se dalo očekávat, vyskytla se při upgradu databáze velká hromada překvapení . Naštěstí vše dobře dopadlo a můžeme se společně těšit z uživatelského komfortu, který tato nová verze fóra přináší. Nečekejte žádnou drastickou změnu. Je to spíše dlouhá řada drobností, které nám všem usnadní život a učiní používání fóra o něco pohodlnějším. Pokusím se shrnout ty nejdůležitější možnosti, které jsou nyní k dispozici:
Až tři obrázkové přílohy můžete nyní přidávat k příspěvkům ve všech kategoriích fóra. Můžete je tedy využít, kdykoli potřebujete text doplnit ilustrací. Galerie zůstává místem pro výstavy pěstíren, ke každému příspěvku zde můžete přiložit až 10 fotografií. Automaticky jsou k nim generovány náhledy.
Uživatelské galerie také změnily svou podobu. Jednak se zobrazují jako náhledy a druhak mají také konečně vlastní navigaci. Zde je ještě spousta místa pro vylepšení a brzy se dočkáte uceleného systému organizace vlastních galerií s funkcemi jako přetáčení obrázků, změny velikosti, vytváření kustomizovaných náhledů, apod.
Karma doznala také jistých změn: nově můžete spolu s pozitivní nebo negativní karmou posílat i krátké komentáře. Díky tomu snad zmizí zbytečné jednoslovné příspěvky typu K+ a podobně. Ale pozor! Pokud spolu s karmou pošlete uživateli i komentář, není již anonymní! Karmy bez komentáře zůstávají jak byly - anonymní. Každý uživatel si nyní může přehledně procházet veškerou jemu udělenou karmu ve svém ovládacím panelu "Můj Grower".
Ignore List a Buddy List (Seznam Přátel). První má stejný význam jako doposud - dovolí cíleně ignorovat příspěvky, vzkazy a karmu od konkrétních uživatelů. Seznam přátel slouží k udržení přehledu o tom, zda jsou přátelé on-line a můžete také všem lidem na tomto seznamu najednou poslat soukromý vzkaz.
Nový poznámkový blok pro rozepsané příspěvky a další věci... máte k dispozici v submenu Můj Grower.
"Předplacená" témata a fóra. Starý systém záložek a notifikací se nyní přeměnil ve funkci předplácení (odebírání) témat. Veškerá odebíraná témata spravujete opět v ovládání Můj Grower. V Nastavení si můžete zvolit notifikaci e-mailem k těmto diskuzím.
A pak jsou tu maličkosti jako vylepšený editor příšpěvků, možnost otevřít si veřejné hlasování při zakládání tématu, obrázkové avatary, atd... Podívejte se a uvidíte sami ...
A konečně prosba: neměl jsem možnost tuto verzi důkladně o beta-testovat, proto mi prosím pošlete reporty veškerých chyb, na které při prohlížení fór narazíte - může se stát, že něco nebude fungovat nebo jsem někde přehlédnul nějakou chybu. Také si můžete všimnout, že fórum není ze sta procent počeštěné, na čemž budu v následujících dnech pracovat.
Při této příležitosti také oznamuji, že hledáme další spolupracovníky Grower Teamu. Jde především o moderování fóra a organizování FAQ archívu. Pro oboje jsou nyní k dispozici luxusní prostředky s intuitivním ovládáním. Pokud si myslíte, že máte čím přispět, pošlete mi PM. Podmínkou jsou samozřejmě dostatečné pěstitelské zkušenosti a přístup ke Grower.cz na denní bázi.
Všem stálým i novým členům děkuji za již několikaletou přízeň!
DŮLEŽITÉ: Doporučuji smazat staré cookies vašeho prohlížeče a přihlásit se do fóra znovu. Poté zkontrolujte nastavení ve svém profilu, aby vyhovovalo vašim přestavám - přibyly některé nové položky.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ze jdou pridavat avatari uz vsichni vedi, ale jen pro zajimavost, muzou byt i animovany a taky tu je ono hlasovani... vypada to takhle, kdybyste chteli zkusit
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
Myslím, že jste z toho udělali nejen nejživější, nejhezčí a nejzajímavější fórum o konopí v .cz, ale troufám si říct, že nejlepší diskusní fórum u nás vůbec.