Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, tak bych vam rad predstavil svuj palivy projekt. Konecne jsem zacal pestovat neco uzitecnyho a ne porad tu travku:-))
Mamm tam x odrud papricek, ovsem se mi to fest pomichalo, tak netusim, co je co... Snad to casem pujde poznat a nekdo mi pomuze s identifikaci odrud..
Tak dost uz a nejaky fotecky:
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Hehhee, hnoojim guanem, co bylo zapracovany do zeme + zalivka kurincema, ale asi poridim nejaky hnojky. Premyslim, jestli Metropy, bo Biobizz, popripade B cuzz. Jeste si to necham projit hlavou, jinak eccko asi nepresvihne 2,0 a pHcko se snazim udrzovat kolem 6,2-6,5 ......
Muhehehhe
Zdarec,vypada to bombove.Me uz nejaky papriky zacinaji nahazovat kvety a to sou o dost mensi,nez ty tvoje.co u tebe?jeste nekvetou?prvni faze kvetu mi vzdycky opada,nebo je olamu sam,protoze se podle mne kytka zbytecne vysiluje a nechavam az druhou,treti vlnu,kdy je kvetu o poznani vic.pises ph 6,2-6,5.to davas ze zvyku z dob davcno minulych :-) nebo to nje ideal ph pro chilli?ja nekde slysel,ze jim vyhovuje ph7,ale nijak jsem to neoveroval.jinak to vypada na dost monstrozni sklizen.co s tim budes delat?to nesezeres za rok ani za nic.ja mam takovej malej sen udelat si z chilli papricek obrovskej venec na zed cca z 4000 paprik,ale nevim,jestli se mi takova sklizen postesti.hnojim to Bcuzzama za oknem a venku kons.hnojem.na kvet samo pkcko.par kousku mam v kokosu a neco v rockwoolu,tak uvidim,jak jim vyhovuje hydro,jestli bude nejakej rozdil.ale nic jsem si o pestovani nezjistoval a vim uplny prd,takze si budu muset procist nejaky linky.s rozpoznanim mam stejnej problem,vsechno je pomichany,ale jsou tam dost velky rozdily ve stavbe a zbarveni listu.dokonce mam jedno fialovy pheno :-).krasne do fialova zabarveny listy.mno uvidime.pestu zdar.
Tak nam to trosku poporostlo: Neco jiz zacina kvest (jsem zvedavy na ty s tim fialovym kvetem) a nekde se uz delaji male papricky, Jsou tam obrovske rozdily ve vysce, neco je kolem 50 cm a neco ma 15-20 cisel...
Takze jsem zvedavy na vysledka:-)) Muhehhe
Jinak tedka dostanou davku hnojek, premyslim, co jim dam, jestli guanokalong, bo si od kamika odleju kousek metropu... Uvidim, ale zatim se tvari, ze jim nic nechybi. Holt ten dobre ulezely kompost dela svoje...
Muhehehhe
Tak mili priznivci palivych ust a riti, dalsi update, nekde uz rostou maly papricky, a nekde to ani nekvete.. tak se uvidi. No a nastehovaly se mi do chilliovniku vosy, tak to aspon budou hlidat:-))
Tak nejaky fota, mam z toho radost, a uz ted premyslim, co s tou hromadou chilli budu delat...
Muhehehhe
Toz opet neco noveho. O vikendu probehla kostovacka papricek, nektery jsou vostry jak cert a nektery jsou docela prijemny. Toz nejaky fota a kdyby jste nahodou nekdo vedel, co je co zac, tak se nevahejte podelit o znalosti.
Mejte se pekne bando:-))
Muhehehhe