Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravým všetkých pestitelú a chcem sa opýtať na rastlinu čo sa mi podarilo vypestovať je nejaka zvláštna a to z toho dôvodou že ma nejak zrastené listy do kopy, viete mi povedať v čom to môže byť? A či stej rastliny niečo môže byť stalo sa mi to prvý krát tak nemám stým žiadne skúsenosti, za odpoveď diky
Zdravým všetkých pestitelú a chcem sa opýtať na rastlinu čo sa mi podarilo vypestovať je nejaka zvláštna a to z toho dôvodou že ma nejak zrastené listy do kopy, viete mi povedať v čom to môže byť? A či stej rastliny niečo môže byť stalo sa mi to prvý krát tak nemám stým žiadne skúsenosti, za odpoveď diky
ked dobre pozeram tak ty mas rovno štvorlistok ja som mal iba 3 listky namiesto 2, co je tiez nezvycajne , ale poviem ti iba tolko ze rastla takisto dalej , a potom si nesom isty, takze ti nepoviem ako to dopadlo , kazdopadne nechaj rast a uvidis , sam som zvedavy ... nech sa dari