Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Běžne se prodávají ultrazvukové zvlhčovače, které mají spotřebu cca 1-3 l vody za den a na to koncipovanou nádobu. Mají v sobě hygrostat a tím řídí množství vody co rozpráší. Jsou na vlhkosti pro běžné podmínky, cca 20- 80 %. Prodej Bionare, ... Cena 4 - 8000,-
Taky se prodávají průmyslové, ty jsem zatím nehledal, ale ty by se nám asi hodily. Zajístí se k nim přívod vody hadicí, na druhým konci je vývod na rouru. Ten napojit na ventilaci do trubek a je to...
No začínám stavět aeroponii podle obrázku co jsem viděl u protinožců. Maj to tam fakt hodně vymakaný. Stačí se podívat na http://www.overgrow.com/. Ovšem nevím jak silný roztok, jak často a v jakých intervalech na holky stříkat atd. Pokud s tím máte nějaké zkušenosti tak sem s tím. Myslím že máme všichni co dohánět.
No, myslim, ze Cesi se svymi hlavinkami na tom vubec nejsou spatne a co se tyce pomeru cena/vykon, leckdy muzou dohanet profici ze zapadu nas
Jinak doproucuju prohlednout treba, jako takovy napadity priklad: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2722
No máš pravdu v tom, že česká hlava je hlava, ale s tím že by se mohli učit od nás, tak s tím až tak moc nesouhlasím. Ten příspěvek na tvé adrese je fajn, ale jen když máš obhospodařovat jednu holku. Když jich máš třicet a víc ... tak nevím.
Samozrejme, jejich systemy jsou vychytane, jinak to uceni od nas bylo mineno v tom smyslu, ze Cesi jsou experti v tvorbe reseni za par korun, ktera plni funkci systemu sice overenych, ale o dost drazsich
Kazdopadne se tesim se na vysledky a preju dobrej vynos.
Co se tyce tech hnojiv, myslim, ze se klidne muzes poradit s tema, co tu uz aeroponii uspesne zkouseli, viz treba vyse uvedeny odkaz.
vsude mozne hledam a mam stejny problem s hnojenim.Uz odkladam pestovani celkem dva mesice a jedine co nevim je hnojeni v aeroponii.To se tu nikdo nenajde,kdo jede aeroponii.Koukal jsem na ruzne prispevky,jsou fakt super,ale chce to presne udaje jelikoz chyba v aeroponii a je po vsem.Pokud nekdo neco vite tak to sem napiste joo?zatim cus Opicka
Nevymýšlel bych nic extra: pro aeroponii by měla platit zhruba stejná pravidla jako pro hydroponii, jelikož u žádné z těchto metod není použito médium obsahující živiny. Pravidla jsou stejná, je velmi lehké to přehnat a reakce rostlin na změny v roztoku jsou velmi rychlé. Pokud jde o cyklus rozprašování, začal bych s půl hodiny zapnuto, hodinu vypnuto. Ale samozřejmě bude záležet na konkrétní aplikaci - zaexperimentuješ a uvidíš. Rostliny nesmí během cyklu sucha začít vadnout. Informuj nás o vývoji, hodně štěstí .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
taky na tom zacinam pracovat tedka pristi weekend mam sklizen v hline a dalsi urodu planuju aeroponii myslim ze je to good zpusob pesteni.
Jak rikal Certik nic na tom neni jen mam ten samej probblem nevim jak to tam budu strikat ale to si casem vychytam.
hnojeni byc necal jako u obyc. hydroponie (podle navodu)
uz mam vse nakoupeno ale ted jeste nemozu sehnat malicky hydroponicky kvetinace. nikde je nemaj
No u aerponie se používají trochu nižší hodnoty ph než u hydroponie, taky pozor - je rozdíl mezi AEROPONIÍ, kde se živný roztok zosprašuje na aerosol VYSOKOTLAKÝM čerpadlem, a takovým "jako" aeroponickým systémem vyrobeným z filmofky (jak jsem tu už dávno někde viděl)... Docela kvalitní zdroj informací je na cannabis culture. Přesné hodnoty PH, obsahy živin i použití peroxidu jako prevence proti patogenním organizmům v roztoku.
to hive ne nechtel jjen jsem chtel ostatni povzbudit
Prisel jsem na to ze ty trysky kteryma jsem tam chtel delat tu rosu se fakt ucpavaj Snark me uz varoval ze se to bude stavvat celkem casto tak jsem to testoval a fakt co 2-3 dny se tryska ucpe ja nevim jja od tohoto systemu ustupuju a radeji se pustim do nejakyho hydra.
Tak jsem to zkusil: Je to vážně moc fajn a myslím že o trošku levnější než pěstování v truhlíkách a taky výnos při výšce a vzrůstu je o trošku lepší než když to roste v hlíně nebo rockwolu nebo kokosu.
Jestli máte někdo nějaké zkušenosti rád se podělím.