Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ze začátku byla OBROVSKÁ CHYBA!!! Řízky byly vsazeny do studený hlíny takže šok jako prase! -což poznamenalo jednu kytinu dost brutálně má momentálně asi 15 cm ale což zbytek jede i když jsou tam dost patrné výchylky ve výšce než se vzpamatovali...
Dost jim pomohl cropmax!!! Doporučuji!
Po týdnu růstu jsem vycestoval, takže nemám moc info o tom co se dělo a ani žádné foto. Ale přítelkyně se postarala dobře
No mám z toho taky obavy teď mají nějakejch 45 cm ateprv se přepnulo....no musel sem počkat na ty brzdy ty jsou tak na 30cm ale chyba ponaučila!!!! tak uvidíme co to bude za džungli
thread hodně hustej občas až nahání strach hodně zajímavý metody...už jsou dost silný (3ks)takže to vydím na to ohýbání a přivazování....u těch menších víc radikálně...
Pletiva se bojim nevím proč....nikdy jsem to nezkoušel jako popsaný to tady maj dobře...ale blbě se to dělá když výškově to je jak když koza ští na plech
No nějak se stím poperu...bude to výškový rekord otom žádná
Tak jo...něco se pořešilo ale spása to asi nebude....
Ty největší mají i 60 cm mám je v 6,5L květináčích a myslím že budu muset přesazovat do větších,už teď se derou kořínky ven a s hrůzou sleduju jak rostou víc a víc kór po přepnutí
Ty prostřední kolínka už začínají odpadat stonek je tluštší a tluštší,takže to nevydrží...sundám je dobrovolně...
No tak to je v ....................
2 den květu takže jsem v klidu v týdnu dojdu koupit hlínu a 5 větších květníků zbytek kytek je v klidu No tak to bude mazec přes 100 cm to jistí
Vím že to je chyba že jsou tahle velký....ale musel jsem počkat na ty menší co se zasekly aby trochu poposkočily ted se dotáhli na 30 čísel a jejich většina..těch 5 je extrém no
No tak k tomu přesazování se tu uvádí že : je 4 litry objemu na každých 30cm výšky....takže sehnat 10L květníky....nebo jak se vám to jeví? díky za info
Jinak tohle snad nejhorší kolo co jsem jel!! nejradši bych do toho kop!! Zrovna když se jede taková modelka tak se to trak posere.....ale teď pozdě honit bicha bičem!!! Budou to kmeny jak prase...... grrrrrrrrr!!