Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CANNAFEST PRAGUE 2010 krátký fotoreport , tak sem samozřejmě byl navštívit i druhy konopný veletrh v Praze abych nafotil pár snímků a podal o tom krátké svědectví , takže v pátek sem se tam byl podívat ale nedostal sem se dovnitř , no aspoň sem se potkal s kolegama a chvíli pokecal , v soboto jsem nemohl tak sem si to nechal na neděli , v neděli jsem dostal dovnitř díky carlosovi , tímto mu chci poděkovat díky , takže sem se pokusil , říkám pokusil nafotit pár fotek , ....pokusil proto že jsem hned na začátku mého pobytu potkal jednoho dobrého kamaráda a snim sem šel na kafe , no na kafi se k nám připojil Rick Simpson a šlo se do "koule" chilloutu kde hrál dJ a promítali se různé scény na vekloplošných obrazovkách bylo nás u stolu asi 7lidí a ja seděl v čele vlevo RS vpravo můj kámoš kterej vytahl docaal hromadu velice kvalitního hašiše , no tak se smotalo asi několik jointů a po zhruba půl hodině sem se chechtal tomu jak RS vysvětloval vyrábí shit pomoci mlejnku na maso , no paráda , byl sem potom tak zhulenej že jsem skoro nemohl fotit !!! ruce se mi třásli OMFG sotva sem šel tak sem too moc nenafotil , něco podstatneho ano .
Tak dojem na mě zanechali jen tech pár lidí ktery sem tam potkal , jinak se mi zdálo male dejavu připadal sem si jako na Cannabizu akorát tady se chodilo po parketách , ne po betonu se senem jako v Thámovy stánky krom 4největšich v podstatě na jedno brdo takže kdo nebyl na Cannabizu tak o nic nepřišel , k stánkům ješte později .
Ola , copak to tady máme ?? První česká seedbanka s vlastnímy modely ?? No jasně !!! Takže je to tady , můžete si koupit českou genetiku , jedno balení sem dostal tak ho otestuju .
Na tu ceskou seed banku sem taky docela nevericne hledel, ale na zkousku sem si za polovicni ceny nakoupil White Phoenix a taky Medical star a jeste sem zadarmo dostal Sunrise, ktery je zatim jejij jediny venek.
Obe privni indoorky uz si pekne rostou, ale zatim sou to jen dvoupatrovy prcci..