Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele napadlo mě ( ) založit todle téma, protože si myslim, že tu nic podobnýho neni a že určitě nejsem sám kdo se ve škole, ale i jinde vobčas nudí a kreslí si po sešitech a různejch papírech různý vobrázky a to aŤ už zkouřenej nebo i jen tak …… a tak mě napadlo, že vám pár svejch výtvorů ukážu. Některý sou už pár let starý, ale to neva.
… ….. tohle téma založit mě napadlo možná taky proto, že na-MĚ včera spontánně vyhřeznul obsah jedný poličky ( vůbec sem se jí nedotknul )…… a byly v ní…….STARÝ SEŠITY !!!……. Tak mě napadlo se do nich podívat a našel sem hustý věci…..hodil to do skenru a vypadlo toho todle …
Moje idea byla taková, že by sem vždycky někdo hodil ňáký svoje vobrázky a napsal by k tomu třeba že to kreslil zkouřenej ve škole nebo něco podobnýho ……. Nebo prostě ňáký vaše výtvory…….
Vim,že do galerie patřej spíš fotky kytek, ale vzhledem k tomu, že jenom sem se daj dávat fotky *…….tak sem to hodil sem. Tak se SNAD nikdo nenaštve ………
* Jo to je zárověŇ moje připomínka, aby se fotky daly dávat i do jinejch kategorií, napříkald do Indoor i Outdoor, ale třeba i do Kuřárny…… myslim, že by to vobčas při vysvětlování některejch věcí pomohlo……
Eště bych chtěl říct, že do žádnýho z mejch výTvorů (jako přímo do objektu) neni zasahováno Photoshopem, kterym sem jenom zaretušoval ty příklady a slova kolem , který kazily dojem z obrázku……
Táák a tohle už je takovej balón , kterej mě napad jednou když sme vo přestávce …..
Jelikož sem se na základce dost nudil ….. jediný co se dalo dělat ( teda kromě dalších aktivit né ale uskutečnitelnejch zrovna za každý situace ) bylo počmárat co se dalo Většinou sem ani nic nezamejšlel vono to z těch čar pak Ňák vylezlo…… Například tohle mi připadá jako Ňákej ufonskej šéfík se zbraní v ruce, kterej je v čele Ňáký jednotky a spouští invazi ……
Johóóó tohle sem kreslil vo letošních prázdninách z bratrem. Je to hustý dílko páč sme to kreslily společně. Já sem nakreslil takovou kostru a každej sme střídavě něco dokreslovali….. až z toho vzniknul… ……..“Hrozič Výsměchýř“ – tak sme to nazvali JO bratřík nehulí …….
Tohodle psíka sem kreslil při dějepise (teda aspoŇ sem ho našel v sešitě dějepisu) poprvé v prváku. Živě si na to vzpomínám…ráno sem si dal a celej den sem tvořil. Ten kouř sem tam dodělal měl kolem sebe Ňáký zápisky a šmé tak sem to rozmáZ
No tohlenc je čerstvej výtvor ……. Zkuste si zakrejt půlku …….. a zamyslet nad tim, že byste i vy mohli vypadat uplně jinak ………..
Tak a je TO ! ……to by bylo zatim všechno(eště něco snad vyhrabu ( pokud bude zájem ) ) ..… tak kdybyste měly ňáký vaše dílka podobnýho ražení nebo taky cokoly jinýho tak to sem hoĎTe ! …Fakt by mě to zajímalo ……..
Původní příspěvek od TheHempCultivator * Jo to je zárověŇ moje připomínka, aby se fotky daly dávat i do jinejch kategorií, napříkald do Indoor i Outdoor, ale třeba i do Kuřárny…… myslim, že by to vobčas při vysvětlování některejch věcí pomohlo……
V tom máš samozřejmě pravdu, nová verze fóra bude tak do čtrnácti dnů a spolu s ní i automaticky generované náhledy galerií.
Zatím se měj!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Malovat zprasenej je podle mně nejlepčí, protože se do toho uplně nejvíc zasekneš na hodiny...a hodiny...Třeba jako kámoš. Když se zasekne na kreslení, tak to trvá docela dlouho, než přestane. Tady sou pár skic, jenom okolo jsem to upravil photoshopem, aby nebyly vidět ty sračky na papíře...