Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Velice děkuji za vaše reakce, některým i za K+... To potěší :-)... Takže po včerejším nasávání stále se zhoršujícího piva Gambrinus, po zhlédnutí vašich příspěvků, po úplném vysřízlivění a v neposlední řadě po větším přemáhání své lenosti jsem vyrazil do nejbližšího hobby marketu.
Nakoupil jsem potřebný materiál na výrobu sítě. Za pomoci L úhelníků 25x25mm a hranolu 15x20mm jsem sestavil rám velikosti vniřního půdorysu mé skříně (53x86cm). Odměřil jsem na všech stranách po 10 cm a našrouboval vruty do sádrokartonu (zbyly mi). Pak jsem použil pozinkovaný drát průměr 0,4mm a udělal výplet.
pokud ti klesá pH, tak problém bude někde jinde. pH roztoku raději zvýšuj přilitím čisté neupravené vody, obvyklé má okolo 6,8-7. Většinou u hydrosystemu je potřeba snižovat pH, tak nevím co tam řešíš ty. A pokud nejdříve snižješ pH a pak tam nasledně přidáváš up pH, tak se ti tam tvoří soli.