Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » RAINFORREST 2 / 400W GIB - [GRP]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Hydroponie RAINFORREST 2 / 400W GIB - [GRP] Příspěvek č. 1

Zdravím všechny příznivce umělého slunce!

Takže jsem se rozhodl pro další kolo pro náročnější growermajstry :-) Sestava zůstala prakticky stejná, jen přibylo pár nových vychytávek a hlavně jsem se rozhodl pro aeroponický systém RainForrest 2 (za ten můžu poděkovat zdejšímu uživateli) do kterého hodlám usadit 4 kytičky nesoucí název Sensi Star. Zatím nastíním setup a budu rád za Vaše rady, tipy a triky na zdokonalení mé i celého systému :-)

BOX :
-------------------------------
Homebox White 100x100x200

SYSTEM :
RAINFORREST 2 / 318 - General Hydrophonics + Conversion Kit pro 6 kytek

SLUNCE :
400 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output
GIB 400 W předřadník PRO-V 230 V
Original Easy Rolls 2x
Stínidlo Vlaštovka / Malá
Heatshield / Malý

KLIMATIZACE :
Regulátor teploty a vlhkosti FLAJZAR
Ventilátor Prima Klima 125 CTRL 420 m3/h (regulace teploty a otáček)
Zvlhčovač vzduchu NEBLER 3M 1000ml/hod
2x Ventilator s klipsnou
Koncový filtr 240 m3/hod Home
Meteostanice SOLID TE329
Aluflex 127 mm
Isoflex 127 mm
Y-spoj 125

HNOJIVA A VODA :
Sada METROP 5 x 250ml
Advanced hydroponics PH- GROW
Advanced hydroponics PH- BLOOM
Advanced hydroponics PH+
Kalibrační roztok pH 4 250ml
Kalibrační roztok pH 7 250ml
Kalibrační roztok EC Milwaukee - 1413 mS
Hydroton 50L
Peroxid vodíku - H2O2
Adwa PH tester
Adwa EC tester
Pepsin
KLC 300

ACCESSORIES :
Opěrná síť MARNET 1,2m x 1m x 5cm
30x Half Moon

GENETIKA :
SENSI STAR

GROWU ZDAR!

Naposledy upravil D@D 17-09-2010 v 19:11 PM

Old Post 12-09-2010 v 23:00 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Hydroponie START - 17.9.2010 Příspěvek č. 2

START

Tak tedy dokoupil jsem ještě Conversion Kit od GH pro 6 kytek tak se to teda nějak pokouším rozjet... Nebyla poblíž dešťová voda, tak jsem ji nabral z přilehlé řeky :-) EC měla 0.15 / PH 7, použil jsem zatím jen Amino Root v doporučené dávce a 10ml/50L H2O2 30% peroxid vodíku. PH roztoku nebylo třeba upravovat, PH je tedy 5.8

Byl bych rád, kdyby mi někdo poradil do začáku, kdy přidat jaké hnojivo z řady Metrop... Raději počkám na rady zkušenejších growermajstrů ať to ještě ze startu nespálím :-)

Budu rád za každé rady, poznatky a doporučení z Vaší strany, aeroponii zkouším poprvé... Takže jdeme na to!

1 DEN [18/6]

- Teplota den : 24-25 / RH : 75-80%
- Teplota noc : 20-22 / RH : 75-80%
- Hodnota PH : 5.8
- Hodnota EC : 0.17

GROWU ZDAR!

Naposledy upravil D@D 20-09-2010 v 07:09 AM

Old Post 17-09-2010 v 18:59 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hel z čistý vody ti to neporoste

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 17-09-2010 v 21:04 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

No to neni zrovna moc konkretni, kazdopane po porade s tichym spolecnikem budu zitra dodavat zbytek slozek hnojiv :-) Mohl ses alespon trochu rozepsat :-D

Good night :-)

Old Post 17-09-2010 v 23:12 PM
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Cau. Pouzivam podobnej system (ecogrower), jenom hydro ne aero. Jsem teda moc zvedavej jak ti to v tom pojede. K tem hnojkam. Prckum nasol tak na 0,4 az 0,6Ec. Pak postupne zvedej. Jeste jeden postreh. Dokud pouzivas zvlhcovacku, tak vyhod pachac. Za prvy se vhkosti snizuje jeho ucinnost i zivotnost. A za druhy prcci stejne "nesmrdi" zatim. Cest a at to frci.

Old Post 18-09-2010 v 08:58 AM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pekky
Stálý Člen

Karma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pekky - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

čau tak tenhle systém sem si chtěl taky kupovat ale nakonec jsem si to rozmyslel a postavil tohle- http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52208 Budu pozorně sledovat jak ti to de tak doufám že budeš aktualizovat :-) zatim čuzz

Old Post 18-09-2010 v 09:39 AM
Pekky je offline   Profil uživatele Pekky   Find more posts by Pekky   Foto galerie člena Pekky   Click here to Send Pekky a Private Message   Add Pekky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Zdravím všechny a díky za rady!

Co se kytiček týče, tak mají jisté aroma již teď :-) Jsem zvedavy co z toho vyroste za zvěrstvo :-D Každopádně se pokusím aktualizovat a podávat podrobnější informace pro další příznivce, kteří budou chtít zkusit tento systém.

- Pekky, máš to taky dost dobře postavené, musím se na to pořádně podívat!

Takže, přez noc se rozhodilo PH až na 6.4 tak jsem dolil nějaké ty hnojiva a vyrovnal PH. Konkrétně byla strava doplněna o MR1 + CalGreen. EC hodnota stoupla až na 0.70 tak se chci zeptat zda to už tak mám nechat, nebo mám raději ubrat na těch 0.4 pro ten první týden růstu, nebo už to mám nechat být a po týdnu postupně začít zvyšovat?

1 DEN [18/6]

- Teplota den : 22-25 / RH : 75-80%
- Teplota noc : 20-22 / RH : 75-80%
- Hodnota PH : 5.8
- Hodnota EC : 0.45

EDIT : Roztok byl zředěn čistou vodou pro dosažení korektní EC hodnoty.

GROWU ZDAR!

Naposledy upravil D@D 20-09-2010 v 07:07 AM

Old Post 18-09-2010 v 10:00 AM
SaMoLeBKa
Stálý Člen

Karma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ten tyden raději míň,a od těch metropu sem ty amina nepoužival....

out06 out09 in#1 in#2

Old Post 18-09-2010 v 10:43 AM
SaMoLeBKa je offline   Profil uživatele SaMoLeBKa   Find more posts by SaMoLeBKa   Foto galerie člena SaMoLeBKa   Click here to Send SaMoLeBKa a Private Message   Add SaMoLeBKa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Zdravim ve spolek!
Takze po dnesni noci jsem opet zmeril hodnoty a PH bylo az 6.5 z puvodnich 5.8 a EC ze 0.45 se vyhouplo na 0.50 takze by me zajimalo jak to nejak usmernit a proc se to deje :-)

Diky za odpovedi, growu zdar!

Old Post 19-09-2010 v 09:00 AM
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Cau. Ph muze zvedat nedostatecne proplachnutej keramzit napriklad ... To Ec je zanedbatelny. Me se Ph zveda taky. Za 2 dny tak o 0,3 - 0,5 ... srazim ho zase dolu a jede se dal.

Old Post 19-09-2010 v 09:53 AM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Nazdar!
Mam tam poctive prevareny Hydroton, ktery byl jeste pred uzitim ponoreny ve vode s PH 5.8

Old Post 19-09-2010 v 10:47 AM
str3p
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Mno vidis! Alespon vis, ze tim to nebude :-) ... jak rikam sraz ho (Ph) zase dolu a neres to. Tot muj nazor.

Old Post 19-09-2010 v 11:33 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Jasne, pocital jsem s necim takovym, ale ja uz si to snad nejak ohlidam... Z rana jsem to srazil na PH 5.4 a po hodine tam uz bylo zase 5.8 takze to necham smrdet a kdyz tak zase srazim... Hlidam to ted jako oko v hlave, nez se chytnou a prorostou z kosicku ven...

Uvazuju, ze si jeste poridim nejaky Combo PH/EC monitor, ale to se uvidi podle toho jak to pujde dale...

A jeste jeden obrazek na zaver, uz ted se na to tesim :-)

Old Post 19-09-2010 v 11:56 AM
Host
Host

Příspěvek č. 14

Čest, tak ec ti stoupne vždy když tam něco přidáš třeba i chemku na snížení ph, normálně to ph snižuj, ono se to časem ustálí, jak jsem ti už jednou psal u toho forestu chvíli trvá než se to pořádně promíchá.A ten combo metr kup na tom hydroponics.eu maj ho tam v akci a myslim že tady v čechách ho zdražili, náhradní sondy na ph se tu prodávaj běžně takže cajk.http://hydroponics.eu/phecumidity-c...combo-4791.html nad 150e maj poštovný zdarma, takže ještě něco k tomu a máš to. hehe tady je za českou cenu: http://www.growmania.cz/nutrient-co...tor-p-1537.html Proti tomu se musí bojovat, nejsme žádný trubky

Old Post 19-09-2010 v 12:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Keramzit to na začatku bude zvyšovat vždycky,ikdyž se nechá ležet ve vode s upravenym pH.Proste se tím musí dopředu počítat...

Ono se to časem ustálí.

Old Post 19-09-2010 v 13:38 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

No to je slovo do pranice, to jsem chtel vedet! Jak dlouho to tak potrva, nez se to da dohromady?

Uz jsem mel strach ze si u toho budu muset postavit stan a rozdelat ohniste :-D Jo a fakt by me zajimalo, jestli je vubec nejaky rozdil mezi Keramzitem a Hydrotonem, zda se mi to naprosto stejna zalezitost...

Growu zdar! Prijemny zbytek vikendu a slunce ve stanu :-D

Old Post 19-09-2010 v 14:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás