Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
hledal jsem ruzne, psal jsem i do jineho tematu a par dni se nikdo neozval tak zakladam tema...
Mame problem s temahla cervama, je zavrtanej ve stonku a postupne ho vyzira, nasli jsme uz vic mist a mnozi se a vubec netusim jak na ne... v okoli nejsme jedini kdo s nimi ma problem, prosim o radu...
Původní příspěvek od Bulb Zdravim,
hledal jsem ruzne, psal jsem i do jineho tematu a par dni se nikdo neozval tak zakladam tema...
Mame problem s temahla cervama, je zavrtanej ve stonku a postupne ho vyzira, nasli jsme uz vic mist a mnozi se a vubec netusim jak na ne... v okoli nejsme jedini kdo s nimi ma problem, prosim o radu...
...ahoj Bulb - tohle jsou pravdepodobne larvy krytonosce...funguje proti tomu postrik TALSTARem...
chtěl jsem se zeptat... jsem z moravy kousek od znojma, a tady to má snad každý na kytkách ale ůplně každý.. je to normální a postřik mám brát jako prevenci?? a jak dlouho trvá než se těch červů zbávím?? kytička mi už jde do palic a neví si stím rady :/ :/ postříkal sem to tím TALSTAREM a jen čekám )
zdarec groweri takze sem koupil postrik proti tem cervum postrikal sem komplet celou rostlinu a sem zvedavy co se bude dit tady u nas na jizni morave to ma taky kazdy.sou to prej potvory co vyžiraji ovoce ale letos ovoce u nas skoro zadne neni tak ty svine zerou nase krasne plody....timhle sem to postrikal...prikladam foto
jj v tydnu zkontroluju a dam vedet ale stejne mne znepokojuje to mnozstvi prozranych stonku myslim ze to pude srat...zajimalo by mne jak to řesi ostatni?piste sem mysli ze je to aktualni problem vsech
Zdravím taky jsem od Znojma a mam stejný problém. na netu jsem našel že je to zavíječ kukuřičný nebo nějaka podobná mr*ka . koupil jsem na to postřik Karate. daval jsem to dost ze spodu listu kde se lihnou larvi . zkousel jsem i na mista kde maji otvory do stonku ..ale nevim jestli to bude k necemu dobry. Vetvičky na uz velke rostline neuvadaji.. na mensich kytkach vadnou a proziraji se az do spic cim branijou k rustu novich vetvi... (hned zastipavam) rosltina pak muze rychleji vyhodit novi listky. snad jsem poradil .... tak at nam rostou
Zdravim! taky jsem od znojma a na kytkach mam taky zviratko ktery dela diry do stonku - pekne me sere, ale zatim nikde zadny cervik nespozorovnam a kytky na kterych ty diry jsou vypadaji krom toho docela dobre - nevim jestli to vubec resit ptze nekterry palicky jsou sice trosku spinave od toho jak se neco zavrtava pobliz nich do stonku ale to splachne dest a kytkam to nejak extra nevadi(nevadnou,zadny spomaleni rustu)...nejsem jen naivni a neobevi se mi cervici na palicich pozdeji nez vam?...
4erva neuvidiš dokud nejakou vetvicku nbo listek neutrhnes a nerozdelas... je uvnitr.. nekteri cervi az jsou vetsi tak lezou az do spice a pak uvadne . kamos mi rikal ze jeden rok to mel i v ususenych palicich ty cervi.. ale nemusijou to bejt zrovna tady ten druh...
ty kraaaavo ... ted jsem byl na inspekci za kytkama - tak a moje holky jsou cestnym majitelem techhle cerviku ... ze to nic nedela je asi (byla) spis moje naivita ... hakze devcata, kluci chce to teda co nejdriv informovat kterej postrik ty potvory vyridi ...ten cervik nema zadnej respekt a zaslouzi si smrt!!!