Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,sorry fotky už hážu v poledne jsem nemněl čas.
Takže na zahrádku jsem vysadil 4 noname sazenice ze semínek,
byly to dva modely
První model od kámoše,dejme tomu noname1.Je odzkoušen kvalita dobrá,nádherná pronikavá vůně ze 3 sazenic zustaly 2 samice
Druhý model noname 2 od člena z G lukasbertone ,ješte jednou diky
Prý je to převážne sativa.Teď už foto sory za kvalitu je to z mobilu.
18.6
Tak tady jedna fotka z 30.6,kytky jsou po záštipu až na tu nejmenší. Kytky nehnojeny.
Ješte jednou se omlouvam za kvalitu fotek je to z mobilu a ješte sem to musel v malování zmenšovat a ořezávat kvůli velikosti shit...snad přihodím lepší kvalitu tak zatim.
Ted jsem zjistil že to nemusim ořezávat v malování ale stačí zaškrtnout to políčko automaticky upravit na povolenou velikost takže paráda
Další fotka z 5.7 ze psem
Ted jsem zjistil že to nemusim ořezávat a zmenšovat z malování a stačí jen zaškrtnout to políčko automaticky zmenšit na povolenou velikost takže paráda.
Další fotka 5.7 ze psem
Zdravim takže přidávám další foto konečne snad lepší kvalita
Jinak kytky jsou stále nehnojené,zůstaly 3 samice který už začínaj pomalu nakvýtat a květ bych rád hnojit takže co nejdřív si musim obstarat nějakou hnojku na květ. Jo ješte kyti maj tak 2 m až na tu nejmenší ta má tak o 0.5m méně.
Fotky jsou dnešní tudíž 31.7
Z leva noname 1,noname 2,noname1
nechci podcenovat komerční výrobce hnojiv, protože do výzkumu dávaj určitě hromadu peněz, ale bejt tebou tak si seženu králičí bobky nebo močku a slepičince, vlaštovčince nebo kachnince klidně i husince....pár bobků od králika pro trochu dusíku a od ptáků pro trochu fosforu a neřešil bych to. Můžeš to koupit i granulovaný třeba, nadrtit, nechat 2 dny louhovat ve vodě a máš taky parádní hnojivo.
Čím si hnojil dotedka?, protože máš krásně zdravý kytky..., ale jestli chceš zkusit něco ze shopu, tak si vyber výrobce, kterej ti svou strategii nejvíc sedí asi. Těžko říct který hnojivo je nej...
Kytky venkovky co hnojim natural( králík, vlaštovka, vormhumus, kůń, kráva, slepice, moučka, rohovina) vypadej stejně dobře jako kytky co hnojim naturalem ze shopu.
Všechno co utrousí domácí zvířectvo je samozřejmě super-já mám pro letošek jako hnojku kravskou siláž(zamíchanej kompost v už kýblích) a uzrálou koňskou zálivku,která dělá fakt divy.
Ale pokud mohu doporučit a ty bys měl tu možnost sehnat........
.........(což je občas fakt složitý).........tak udělej zálivku z holubího trusu.Ale musej to bejt holuby doma pěstěný a šlechtěný......
.............žádný vomlácený rackové,který jsou na každym náměstí(ty zas naopak maj v trusu úplně nejvíc sraček a nemocí který vůbec existujou.....!!!!
Na tyhle hovna od pěst.holuba se fakt NIC nečape........!!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!