Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte idem prvy krat vobec..a to orange but vonku.
hlina:cernozem pre pokojove+perlit
hnojivo:kristalon start a na kvet asi kristalon jahoda alebo cakam dobru radu.
klicok vsadeny do hliny 5.1 (predpestovavane doma..neskor vysadene von)
niesom si tym vobec isty..a co je prvy priznak kvetu?chcem vediet dlsku kvetu co najpresnejsie
a ocenim radu na hnojivo(kvet),nie moc drahe a lahsie dostupne
thx
Původní příspěvek od FnK niesom si tym vobec isty..a co je prvy priznak kvetu?chcem vediet dlsku kvetu co najpresnejsie
a ocenim radu na hnojivo(kvet),nie moc drahe a lahsie dostupne
thx
levne kvetove hnojivo?? jakykoliv zaklad hnojiv na kvet(pokoukej po growhopech) + NPK ale to uz na tvuj pristup trochu prodrazi.
delku kvetu zjistis kdyz pohledas info o OB. prvni priznaky kvetu je rustovy boom. a taky neco pocist tady
Čau, OB z Dutch Passion má květ 8týdnů(holandský klima) a sklizeň venku konec října, ale připočti si ke květu tak 1-2týdny a seš na 9-10týdnech. Ten OB mi ale příjde spíš jak sativa podle listů. Odkud ho máš?
hej moje rada samca zmlikuj hned oprca ti vsechny kytky nakonec ztoho budes nestatnej .. bohuzel jina forma nez zatemnovani nebo autoflower asi neni no ale poradim ti vem si velkej svetlo nepropustnej pytel a vece ty kytky vzdy pretahni rano oddelej a as to zatemneny :-)
stačí uříznout pár větví, dát je hnedka do kelímku s vodou (plus sáček na cestu) - nechat za oknem, podložit novinama a jen hlídat aby to neuschlo ... jinak tu kytku zlikviduj od ostatních samic páč bys to měl plný semen
Původní příspěvek od RespectFlowers stačí uříznout pár větví, dát je hnedka do kelímku s vodou (plus sáček na cestu) - nechat za oknem, podložit novinama a jen hlídat aby to neuschlo ... jinak tu kytku zlikviduj od ostatních samic páč bys to měl plný semen
Ještě bych doplnil, je dobrý přidat do tý vody (ve který to bude stát než se otevřou pylový váčky) trochu cukru, rostlina pak neuvadá a kulky z ní neopadaj zavřený!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.