Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny priznivce ony rostliny, kterou mame tak radi
Nadesel nam cas na sazeni, tak jsem se do toho taky pustil. Snad poprve po 3 letech jsem si stihl sehnat vcas klony bez nejakych problemu jako je slavna ceska posta, nevyspytatelne pocasi nebo ostre slunicko a nesikovne zachazeni .
Modelky se jmenuji Superina Skunkova, Bigi Budova a Shiva
Shiva 2x -> oranzove kvetinace
Super Skunk 5x -> rada nejvice vzadu u folie
BB 7x -> logicky to ostatni
kytky byly neplanovane prvni noc venku a v klidu to prezily ... ale nejspis to bude tim ze bylo pod mrakem a drzelo se celkem teplo, jinak nechavate takhle male kytky uz pres noc venku ?
Zdravim, hele kytičky už mam venku uplne v pohode 2hej- 3tí tejden.. přez noc už neni pod nulou ... takže v pohodě akorát teď se mi stala taková nepříjemnost, že mi začla jedna kvíst ale údajně se to zase srovná no, ale klidně je nechávej venku nic tim nezkazíš a sleduj http://www.chmu.cz/meteo/om/predpoved.html ať ti rostou.. .a máš dobrou sklizeň zatim vypadaj moc pěkne Peeeaace
Klony vypadaj fit. Uz je hod ven. Ja je hodil ven rovnou, este mensi a pred 2 tydnama a zijou si krasne. Hodil bych je rovnou na plac. Btw vcera bylo o pulnoci (ve meste) asi 18 stupnu. Cim driv budou venku tim pro ne lip. Tot muj nazor.
tak jsem ty kundy vytahl z toho maleho skleniku a jsou ve foliovniku, ktery jsem, jako spravny kutil Tim, ztloukl sam . Fota udelam az bude hezky, protoze ted to pocasi jenom kazi tu atmosferu :P
tak to trosku ozivim, fotky z mobilu a za hnusneho pocasi takze nic moc
1. fotka - vlevo 2x shiva a vpravo 2x BB
2. fotka- v predu 2x BB (ten vpravo mi ozrali mravenci/aspon matka rikala ze to byli nejspis mravenci/), v zadu 2x SS
3. fotka - terasa, BB az na tu nejvic vpravo, to je SS