Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Připojuji info k substrátu. Jedná se o substrát pro výsev a množení od Agro CS a cca 25% perlitu od stejné firmy. Na fórech jsem se dočetl, že nekteří pěstitelé měli problémy se škúdci v substrátech od zmiňované firmy. Já ho používám poněkolikáté a bez problémů.
Tak ventilátor TUBO s výkonem 90 m3/h byl na tenhle prostor dostačující, když jsem dřív experimentoval s CFL. Pod 150W HPS a po připojení pacháče se teplota do 28°C dá udržet jen svícením od 23:00-11:00. Na příště bude třeba posílit vzduchotechniku.
Hnojení v růstu jsem jel na prasáka Hoštickým hnojem. Sice to po něm pěkně rostlo a zelenalo, ale snížilo se pH. Příště už bych takhle neriskoval. Špatně se odhaduje dávkování.
Na měření pH používám Dajana PH Test Kit. Obsahuje kapky na 50 měření. Za 62,- dobrá koupě.
Odzkoušený to mám. TUBO s 90 m3/h to protáhne, ale po připojení pachovýho filtru poklesl výkon odtahu o cca 30%. Plánuju upgrade na RUCK RK UFO 225 m3/h (připojení 100mm). To by do budoucna mělo zvládnout uchladit i 250W.
Spíš použij větrák s napojenim 125, maj větší výkon a po stažení otáček jsou i dost tichý, slabší fukary se 100mm dělaj dost rachot a maj menší účinost a hlavně problém po připojení filtru. Měl jsem TT100 a známej má TT125- docela velikej rozdíl a dokonce on u toho i spí)
No problém je, že ten můj pacháč home edition má připojení 100 mm. Dělá se ten samej i s připojením 125 mm. Předělat to asi nebude jednoduchý. Jedině zkusit nějakou redukci. Ale ta patrně zase zvedne hladinu zvuku.