Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uplne nejlepsi je bud jim tam dat vetrak, at s kytkama pohupuje, stonek zesili behem par dni nebo vypnout lampy, ktere maji cast spektra do cervena (vytahuje to kytky, hlavne halogeny to delaj) .
Moje kytky ještě nemaj ani 2 patra (jenom jeden pár lístků). Jsou vytáhlý, že je musim podpírat. Příště je zasadim do půlky květináče a budu dosypávat hlínu. Co vy na to?
No jasně. Pokud předpěstováváš za oknem, tak to hrozně jde do výšky. Já to dělám tak, že do rašelinovýho kořenáčku dám tak 1/2 až 3/4 hlíny a potom až se stonek vytáhne, tak to dosypu úplně. No a když pak jdou do velkýho květináče, tak ten rašelinový kořenáček zasadim hlouběji, aby se ten vytáhlej stonek zasypal.
Prakticky priklad: pred mesicem mi kamarad venovasl nekde sehnanou kytku, mel ji ve foliaku asi mesic - ukrutne se vytahla. Co s tim ve skrini - nezastipana tycka s nekolika patry. Jeste kdyz mi ji nes', vyndaval ji - nevim proc - z qetinace a podarilo se mu orvat koreny, ze jich tam zbylo asi jako vlassky orech; proste hruza/skoda. Tak jsem osmidlal dve spodni patra uplne, z ostatnich listu nechal tak 1/4, tyden nechal korenit v 50%substrat + 50%pisek pod sodikem. Za tyden jsem to vyndal (proto tolik pisku, aby to slo vyndat), spodni pulku kytky - jiz bez listu - napatlal korenovym aktivatorem, smotal do klubicka (slo to dost blbe a mam dojem, ze se mi ji podarilo i trochu [dost] nalomit) a nacpal do qetinace s normalni smesi. No a jak to dopadlo ? Roste furt, dobre se ji dari a asi poroste az do smrti - ale asi je to dost sativa, neb se vytahuje i pod sodikem......
ahojte priatelia. zasadil som sensi skunk a mexicana sativa ale sadenicky sa mi tahaju do vysky a neviem ci im nieco nechyba. vsimol som si takehoto spravania pri nedostatocne slnecnom mieste, ale na moje svieti slnko asi 8hod\den. myslim, ze je to dost, ale napriek tomu ich musim podopriet lebo padaju. browsoval som uz aj na FAQ, ale nic konkretne som nenasiel tak ak viete tak poradte ako im pomoct aby boli silnejsie. vdaka
Zdravim leto. Mam vonku asi 30ks, a asi na 10 sedi tvoj popis. Minuly rok som mal ten isty problem, ale casom sa to spravilo. Stonky zhrubly... a niektore z tych podopretych rastlin mali cez 2m. Ale slniecka nie je nikdy dost. ;-). Skus ich prihnojit, ked uz budu trosku vacsie, urcite sa to spravi.
Zdarec tak ty slábý stonky to venku bude trochu problém leda že by si na ně pustil třeba nějakej větrák ale to asi venku nepude ....... takže doporučuju přihnojit a stonky rači něčim trochu podepřít aby se nezlomili při silnějším větru (voni časem zesílí chce to jen čas ) ....... A pokud ty kytky táhnou do vejšky tak maj nedostatek světla takže by to chtělo pokud to de dát je na slunečnější místo.
zdravím...
Hale souhlasím! Určitě se to srovná! Měl jsem úplně ten samý problém, jenže jsem dělal sazeničky ještě doma za okny...no a když jsem to teď hodil na balkon a nechal to přes noc, přehnal se dost silnej vítr a o dvě jsem bohužel přišel....zlomily se úplně dole. Den na to jsem všechny dosypal zeminou a zeminu přimáčkl a huž je to v pohodě maximální. Od tý doby jak jsou venku se jim stonky zpevňují....je to hlavně tím, že doma nefoukal vítr a neměly tolika světla....Vůbec bych si s tím nelámal hlavu, je to dost běžný....počkej za tři čtyři týdny....heh
vdaka vsetkym. predpokladal som, ze vonku sa to spravi len so ňm si chcel byt isty, ze pre ne robim maximum co mozem. teraz som uz kludnejsi a namiesto miesta za oknom ich davam na balkon kde fuka slaby vetrik a je to na nich hned vidno, ze im je lepsie. tak nech to svieti aby mohlo pekne rast