Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, z dvaceti semen vzešlo 19. Jedno se nemohlo dostat ze slupky-praskla jen napůl tak jsem ji pomohl a urval jsem budoucí kořínek, škoda stálo 160 KČ. Semínka jsem po půlhodinovém namočení šoupnul do malé RW kostky a zatlačil asi cenťák hluboko. na topení po třech dnech měly cca 2 cm.
Po pěti dnech byly kostičky prorostlé a putovaly do velké RW kostky 10x10cm. Při zasazení malých kostek do velkých jsem dvě sazeničky poškodil a žijou jen díky podpěrám jež jsem vytvořil, žijou ale nevím nevím.
Teď si hoví v matkárně pod 2x18 w zářivkama. zdálo se mi tam málo světla tak jsem přidal úsporku jež se tam ledabylyle povalovala a zahálela.
Jelikož je pěstírna ve starém domě jež má asi metrové zdi tak jsem rozebral přímotop a umístil do matkárny. Odpojil jsem termostat z ventilátoru a ten spina už jen topnou spirálu a ventilátor si to fičí non stop na ofuk. do stropu jsem namontoval odtah ale jen slaboučký 220v/18w.
Problém se vyskytnul při konstruováni závlahy. Použil jsem čerpadýlko z akvarijního filtru. Ten bez zátěže si to šupěl docela pěkně ale při napojení na drip se jeví zcela nedostatečně-ani kapka.
!!!!!!!!!!!Poradte někdo čím ho nahradit (nejlépe velmi velmi levně, dochází mi dech)!!!!!!!!!!!!!!!
Takže př sluníčku 18/6, pří konstantní teplotě 22-26 stupňů a relativní vlhkosti 45-60% čekám za stáleho ručního zalévaní (2x denňě) na prorůstení velké RW kostky a poputujou na RW rohože.
Koupil jsem PH a EC metr ale jsem lama tak jsem dal krabičky na polici a dávkuji přesně podle oka, přiměřeně. PH metr má přiložené dvě lahvičky nějaké tekutiny jež jsou nevím na co, snad výpít? LIDI HELP MI.
zdarec chlape mas to tam napsane,cervena lahvicka ma v soba rostok o sile ph 4.zeber flasu strc tam ph metr a pokud na nem uvidis jine cislo nez 4 tak tim malim sroubovackem nakalibrujes ph metr na spravnou miru.................... vetsinou je dirka se sroubkem na kalibraci v zadni casti ph metru...................... zelena lahvicka je stejny princip ale ph je 7... at to roste
Tak a v půl páte ráno jsem jel přímo z postele...... však víte z které přímo na zahrádku a tam jsem zjistil toto.
Nevíte někdo proč je to kytí tak teňounké? Mám strach že až na něj pustím ofuk že se mi poláme. Tudíž váhám s přesunutím na "pěstební stůl". V "matkárně" sice ofuk je ale jen tak na výměnu vzduchu. Kdyby šly sazenice do země tak ty teňounké stonky přihrnu hlínou ale v RW kostkách to jaksi nešlo, myslíte si že ty teňouké stonky (viz foto) zhrubnou a jestli ano tak kdy?
Fakt ich mas jak spajle, zhrubnu vtedy pokial budu mat nejaky ofuk... Moc si ich nechal narast bez svetla alebo mas to svetlo moc daleko a natahuju sa po nom.... No som zvedavy jak sa to bude vyvijat
Je nutné nebo snad lepší rozbalit Rockwol rohož (100x15x10 cm) z igelitového pytle? Na stole budu mít 4 ks a pod něma netkanou textilii,tuto plochu budu mít celou přikrytou odrazovou folii.
Zvolit zasedací pořádek bylo těžké a výběr byl ještě těžší. Dvě totiž poputuji zpět do matkárny.
Dostal jsem k te dvacítce 6 ks No name a 5 jich vzešlo. Takže se tu těsní 19 ks Big Bud XXL +5 No name. Z těch 19 jsou 2 matky-(budoucí) a z těch pěti půjdou fotři pryč. Zůstane jich tedy 17+ ?= max 20
Při položení odr. folie na dno bylo světlo tak oslňující že jsem ho musel vypnout a 8w zářivka byla na práci úplně dostačující. Mám jen obavy aby závlaha vy-vzlínala z RW rohoží až do těch kostek, nechal jsem je tudíž ještě odkryté ať to můžu ještě zkoukout a posoudit.
PH jsem dostal jen na 6,2
Ec Je slabých 1
Ofuk visí na gumě a stále se točí 1 otáčku do leva a 1 do prava, zvládne tak celý stůl i když to středové kytí je pod stálým větrem.
Přítah pasivní
18/6
1) Big Bud XXL(o víkendech mi jezdí vypomáhat
2) Oslňující, že?
3) Jen s 8 w
4) Zasedací pořádek a výběr matek (budoucích)
5) Pro dnešek HOTOVO
HELP!!!!!!!!!
Stáři 21 dnů včetně klíčení.
Teplota 26-30 stupňů den, 16 noc.
PH5,8 EC 0,88
Slunce 18/6
Vlhkost je celkem stabilní 55-60%
4 dny klíčení, 7 dní matkárna a teď se opalují pod 600 waty
Před 4 dny začalo kyti žloutnout od středu listí směrem ven. Napřed jen tři menší ale včera byly silně nažloutlé i ty silné rostliny, cca 75% osazenstva
Nevím si rady. Ofuk je jeden přítahem a dva si tam jen tak foukají, iodtah je pasivní
Lidi, prosím helpněte mi, je mi to líto, ta genetika stála přes tři litry
Díky všem jenž mi cokoli napíšou
PS: V noci tu dodám foto