Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
určitě lampu hod o dost níž.. ikdyž 6OOW ma efektivní dosah 1M, dej na lampu ofuk a hod ji co nejníž k vrcholkam holčin :-) když by se palily daš lampu vejš.
s tim snizenim lampy bych nesouhlasil.v tehle fazi mam lampu prave ten metr i vice nad kytkama.postupne samozrejme budes snizovat,ale ted bych to tak jeste nechal.zarid se ale podle sveho pocitu.
Mám tam jen zvlhcovacku. Má objem 3,5l a to na plný výkon spotřebuje cca za 18hod. Přes den je puštěná nonstop, v noci pouze 15min/1hod. Je to Hyundai HUM 500
Fota dva týdny v růstu. Začal jsem s hnojkou Plagron Terra Grow zatím 2,5ml/1l. Každá kytka dostává 300ml zálivky. Dále kořeňák 1ml/1l. Enzymama prolévám jednou za týden.
Jinak lampu jsem zatím nechal ten metr nad kytkama dle doporučení benji chaouat
Chci z holek dostat co nejvíc, takže pokud by jste měli nějaké rady např. jak hnojit, kdy přepínat na květ, jak zastřihovat (jestli vůbec), tak sem s nima.
posílám včerejší fotky z 18 dne v růstu. Zalito 300ml vody s 2,5ml/1L Plagron terra grow a korenakem. O víkendu to proláchnu jen vodou s enzymama a pak pomalu příprava na přepnutí. Jinak teplota stále kolem 28 přes den a 19 v noci, vlhkost 80-90.
Jo ještě info lampu jsem snížil na nějakých 60-70cm nad kytkama. bylo mi řečeno že v době růstu to nemusím tak hrotit, tak to nehrotím. Kdyby byl někdo jiného názoru, tak si to rád přečtu.