Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chodím sem už pár let a jedna věc mi dost vadí a jsem si jistej, že i ostatním:
Když si pročítám thready které byly založeny víc jak před rokem, tak už se to fakt těžko čte, protože x procent uživatelů se odregistrovalo nebo bylo zrušeno, takže ve fóru mizí příspěvky. U těch zablokovaných to ještě jde(dám quote a vidím co tehdy psal), jenomže ti co se odregistrují tak tím za sebou vymažou všechny příspěvky. V tématu pak někdo odpovídá na něco co už tam není, takže i jeho příspěvek ztrácí hodnotu.
Proč je to takhle zavedeno? kvůli čemu se musí odstranit po deregistraci všechny příspěvky?
Některý téma dokonce ani nemaj původní příspěvek!
Původní příspěvek od OptieX Fóra jsou tady nepřehledná.
Chodím sem už pár let a jedna věc mi dost vadí a jsem si jistej, že i ostatním:
Když si pročítám thready které byly založeny víc jak před rokem, tak už se to fakt těžko čte, protože x procent uživatelů se odregistrovalo nebo bylo zrušeno, takže ve fóru mizí příspěvky. U těch zablokovaných to ještě jde(dám quote a vidím co tehdy psal), jenomže ti co se odregistrují tak tím za sebou vymažou všechny příspěvky. V tématu pak někdo odpovídá na něco co už tam není, takže i jeho příspěvek ztrácí hodnotu.
Proč je to takhle zavedeno? kvůli čemu se musí odstranit po deregistraci všechny příspěvky?
Některý téma dokonce ani nemaj původní příspěvek!
Nalinkuj co se má promazat a promaže se to.Hlídat smaznuty příspevky ve všech threadech je nad naše možnosti.
Pokud můžu mluvit za sebe tak mi to nevadí,setkávám se s tím jen minimalne.
Machoman:Poooočkat, já nic mazat nechci. Když si uživatel zruší registraci, odmažou se mu automaticky všechny příspěvky co napsal?
Pokud ano, navrhuju aby se to vyplo.
optiex: u zabanovaných to de vyquotovat, když se smaže sám, tak tu po něm všechno zůstane akorát místo ména se ukazuje host. příspěvky, keré chybí, si bývalí uživatelé museli smazat manuálně, jeden po druhém. pokud to tak neni, ať mě znalejší opraví.
Původní příspěvek od dokktor optiex: u zabanovaných to de vyquotovat, když se smaže sám, tak tu po něm všechno zůstane akorát místo ména se ukazuje host. příspěvky, keré chybí, si bývalí uživatelé museli smazat manuálně, jeden po druhém. pokud to tak neni, ať mě znalejší opraví.
Jestli je to takhle tak sorry, myslel jsem že úplně mizí....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Respect Flowers se smazal! Tak to je dost v háji hned několik pěknejch threadů převážně o outdoor pěstování...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.