Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od quartz86 Tak tady pročítám ty thready ale jednoznačné odpovědi se mi nedostává.
Jde o to, že ty nový malý větvičky, co jsou hluboko pod pletivem, pletivo podle mého nedorostou. A teď řeším, jestli ty spodky všechny odstříhat nebo ne.
Teď tam je tak 60 vrcholků, které jsou nad, na nebo 1cm pod pletivem, takže si myslím, že ty malý mají jít pryč(stejně by se tam nevešly), ale nechci to posrat, tak se ptám.....
:-D pokud máš 60 vrcholků tak ti celkem závidim....jinak ty spodky asi ostříhej. Ta spořivka ti to stejně neprosvítí, ale to myslim že víš sám a další věc je, že by se tam mohla vytvářet vysoká vlhkost a mohlo by to vést až k nějaké plísňi....ale pokud máš vlhko měr, tak zkus změřit vlhkost spodků a písni to sem ;-) Jinak moc pěkně zaplněný :-p
tož slušná práce kolego
Já bych ty spodky s citem proholil, ale apeluju na slovo s citem, protože z fotek to nevypadá, že by si to měl nějakou HC jungli a že by kytky trpěli urgentním nedostatkem světka.
Ať se daří,
Rasta
Původní příspěvek od quartz86 Jen se chci zeptat, když hnojím, můžu k té vodě s hnojivy přidat i ty enzymy, nebo ty musí přijít s novou vodou zvlášť?
Zdarec, na stejnou věc jsem se ptal před pár dny zkušeného growera a bylo mi sděleno, že se enzymy a ostatní hnojiva aj. můžou míchat. Ale že by se první měly dát do vody enzymy a potom až ostatní, nevysvětlil mi proč, ale že je to tak lepší..
Původní příspěvek od quartz86 Tady v threadu mi nikdo- až na tebe neodpověděl, tak jsem se ptal přímo různých lidí a jejich názor se taky lišil. Někdo ty enzymy dává kytkám s čistou vodou před hnojením, jiní mi zase řekli že s a tak různě. Takže to dávám samostatně s vodou tak napůl mezi hnojením.. to byl asi nejčastější názor.
Možná si na to každý udělal svůj systém a za ním si stojí.... Podle mě to nemá vůbec žádný vliv... Třeba ještě někdo bude reagovat. Zatím zdarec
cau, taky pestuju pod usporkou, mam ji tam vertikal, a tobe bych to doporucil taky , hnojim BioBizzem, tam jsou jediny enzymy a to TopMax, a ten to leju s hnojivama dle tab. tot vse k enzymum
mas to pekne rozjety, tak at zdarne dojedes
princip je jednoduchy, nasazim tolik rizku okolo lampy, kolik se ti jech tam vejde a necham je rust bez zastipu. v idealnim pripade mam ve finale kytky az ke stropu, a jednu palici dlouhou jako lampa. skrin upravuju prave kvuli spatnemu pristupu pri zalevani, proto jsem pouzil dva truhliky slepeny do L + rucni liti vody do hadice s kapilarama - budouci priprava pro autozavlazovani, a vypada to dobre, stejny zpusob budu aplikovat i na druhou pulku skrine.
usporka 125w red + 85w bleu (protoze ji mam a nikde nesviti, a tady nic nezkazi), skrin vyska 65cm, kytky maj, kdyz skrtnu nejmensi a nejvetsi, tak asi 35cm, 9ks NYCD 43/12
edit:
thx za K+ Flop, to je moje druha, 1. jsem dostal pred dvema lety
BTW tu lampu tam máš zavěšenou přímo za ty trubice ? Já jsem to chtěl pro svoje kytky udělat taky tak ale měl sem strach jestli to ta lampa vydrží. Jak vidim tak to vypadá OK.
Nazdar panove, uz jste slyseli ten BOOM?????? LED pestovani zacina byt realitou a hlavne to funguje.....spektra primo na fotosyntezu rostlin atd.....mrknete na www.mazar.cz