Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S těma Seeds nemám vlastní zkušenost (ve Vídni mi je prodavač silně nedoporučoval),ale s tvým hodnocením KC brains si dovolím nesouhlasit.Uznávám,že klíčivost není 100%,ale jinak jsem s nimi spokojen(KC 33,KC 36 a Mindbender).
Tak osobne nejak zkusenosti se spatnymi semeny nemam, naopak bych doporucil Dutch Passion. Sice za relativne vetsi penize ale - mam zkusenosti s Original Blueberry, Power Plant a Mazar a vse 100% matky. Klicivost 100% (fakt mi vyklicilo 18 z 18), z tech 18 byli 2 hermafroditi. Jinak krasny samice, nadherne tvrde palice, uzasna vune (obzvlaste Blueberry), pekne vynosy a ty ucinky, ta chut......
A jinak co se tyce spatnych-nejhorsi model, co se mi dostal do ruky, byly Northern Lights. Ovsem vzhledem k vseobecne zname kvalite to byly asi nekvalitni klony a urcite nic moc pestebni podminky-frajerovi vypadla na tyden lampa, takze je to subjektivni...
Groweri, na KC Brains ja nedam dopustit!!!!! Klicivost neni sice uplne ok, ale pomery samice/samec, ktery tady uvadite me teda dostavaj. U me vetsinou tak 7/3, spise 8/2. A vysledny produkt fakt v poho.
A jestli chcete bombu na zaver tak je Mendocinno Madness od T.H. seeds. Jejich jedinej Outdoor. Ale neopakovatelny produkt!!!!!!!!!
Testoval sem ted Nortel light + scunk a musim rict, peknej shit. Vznos cca 60g -ridky -jen na vareni.
A KC Brains?
Jak sem rikal, radej si priplatim na NIRVANA seeds....dobra cena a klicivost a sqelej puk"""":::
Nazdar,
no K.C. asi nie ,tiez mám s nimi velmi zlé skúsenosti...to znamena mizerna kličivost a aj tak to boli vsetko samci... konkretne sa jednalo o afghani1 ... naozaj to stalo za h..... takze rozhodne nedoporucujem...dalsia vec Dutch Passion sice v pohode klicivost / 100%/ ale kvalita modelu Masterkush rozhodne nebola nijako valná... to je tak ked clovek šetrí na semenach... Ale velmi dobre skusenosti mám s Paradise seeds - naozaj špičková kvalita perfektná kličivosť plus maximalne kompaktné a homogéne palice.... jo a tiež sú v pohode Serious seeds = vysoka kvalita , drsné pálky a perfektná kličivost. ... a ešte mám celkom ambivalentné pocity čo sa týka Sensi Seeds niekedy klíčia inokedy abslútne nie... rozodne možem doporucit Pardise seeds a Serious seeds evergreen
Pestoval som 1 kytku K 36 outdoor zostalo mi len 1 semeno ale bola 100 samica výnos cca 600 g a kvalita celkom fajn farba tmavo fialová výška cca 2 metre rozpetie cca 130 cm Som úplne spokojný na budúci rok kupujem min 3 x 10 ks za 15 EUR no nekúp to !
Chcem skúsiť aj TNR od K. C. Brains uvidíme dám správu !
Kupil som si KC-36, Mango, to bola rados ze my to prislo ale ostal som sklymany:
Pravda je taka ze horsie som uz ani nemohol kupit.
Mango my vôbec nevirastlo a KC-36 visla len jedna rastlina so sidmich semiacok
já bych radši byl pro Shiva Shanti II, jedno balení za 11 euro, v balení je 15-16 semen, já sem nějaký rozdal a 5 sem si nechal, z toho vyklíčily 4 samice a 1 hermouš, který vypadal nejlíp ze všech samic
Koupil jsem si 5 semínek Orange Budu od Seedu a vyrostly 2 kytky a z toho jedna samice (pěkná 2x1,5 m ), pak Red Hair z 5-ti nevyklíčila ani jedna a to nejhorší na závěr : 2 samci Hindu Kushe z 10 semínek od Sensi Seed Bank. ostatní ani ťuk. Zatím pěstuju jenom outdoor ( ale až si doizoluju půdu bude indoor ) a to byla moje první sklizeň. Jedna samice no nic moc, ale hulil jsem ji až do vánoc a nebyl jsem sám ( a o to de ).
JOint tHe páRty
legalize IT
smoke weed every day
4ever