Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skunk 1, afghan, L.A. Confidential, to jsou jenom indiky co jsem tak vysypal z rukavu... u teho skunku musis chytnout dobry pheno. Jinak mas to na venek bo na indoor?
Apropo todle tema mi prijde desne zbytecne, tak az to vyresis, tak ho prosim smaz bo dej vedet a ja ho smazu...
Mej se
vybodni se na vsechny tipy a bez do white rhina.dostupna a osvedcena genetika,ktera te nadchne a jestli mi tuhle odrudu nekdo vyvrati,tak se mu poklonim.je to 50/50 indica/sativa pokud vim,ale vzdycky kdyz se rozmyslim do ceho jit,tak se k nemu vratim.nevytahne se vubec a kvet je kratouckej.
Původní příspěvek od benji chaouat vybodni se na vsechny tipy a bez do white rhina.dostupna a osvedcena genetika,ktera te nadchne a jestli mi tuhle odrudu nekdo vyvrati,tak se mu poklonim.je to 50/50 indica/sativa pokud vim,ale vzdycky kdyz se rozmyslim do ceho jit,tak se k nemu vratim.nevytahne se vubec a kvet je kratouckej.
WR . kamoš ji jel pod 70hps
ja ji mam venku a rustovej potencial je mizernej,a to i ve skříni
palice na moj vkus aš moc vzdušný a řidký
ale chutove a ucinkama je to 8/10
Původní příspěvek od benji chaouat vybodni se na vsechny tipy a bez do white rhina.dostupna a osvedcena genetika,ktera te nadchne a jestli mi tuhle odrudu nekdo vyvrati,tak se mu poklonim.je to 50/50 indica/sativa pokud vim,ale vzdycky kdyz se rozmyslim do ceho jit,tak se k nemu vratim.nevytahne se vubec a kvet je kratouckej.
K tomu White Rhinu bych teda dodal, že originál mateční rostliny tohoto modelu vlastní Shantibaba z Mr. Nice Seeds a je zde prodáván pod názvem Medicine Man. Takže všichni ostatní co ted prodávají White Rhino se jen snaží přiživit na jeho jménu. V současné době se připravuje restock MM asi tak do 2 měsíců by mohl být venku.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!