Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nevim.Všechno, jak pěstovat mam nastudovaný ale zajímala by mě taková banalita. Před dvěma dny sem zasadil sazeničky ven a zčervenal jim stonek.Předtim (doma) byl průhlednej.No snad to nic neni.
Mám a měl jsem doma taky pár kytek se zčervenalým stonkem, ale že by to nějak vadilo jsem vůbec nepozoroval.
Může to být odrůdou, hnojením, zálivkou, ...
Ale určitě to je f pohodě.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Já nevim, možná teď melu kravinu, ale teď jsem přesazoal kytky z jednoho místa, kde na ně moc nesvítilo. Mělo bílý stonky a vypadali nemocně. Teď na ně svítí o dost víc a stonky jim zčerveneli a vypadaj docela zdravě...
Me zase zcervenaly vsechny pestiky (vlasy) na palicich a trochu taky stonky listu.
Cim to muze byt?!?
btw: Ze by Blueberry?!?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Ja jsem zase zasadil na zahradku seminka nejaky ganji z Brna ktera byla takova cela nefialovela. A ani jedna [10] vubec nema ani naznak jiny barvy nez je zelena........
Ahoj,
potřebuji poradit!
Mé kytičky(asi klasika sativa, teda podle listů) mají fialové stonky listů, čím to je? zná to někdo? Ví někdo vo jakou tato NO NAME odrůda je? Jaký asi bude model? Kytka je dost košatá a vysoká asi 1,5M a kvete dost dlouho!
Mnohokrát díky za každou radu a odpověd..........!!!
No me loni vyrostla kytka (dam fotky do galerie), ktera byla cela fialova, spise az do cerna. Kdyz jsem ji sklidil, mela vyborny aroma, perfektni chut, ale moc se z ni zhulit nedalo. Pokud by chtel nejakej brnak ochtnat...PMko! :^)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Fialovy rapiky ma snad kazda kytka. Bud je to zranim, nebo nedostatkem mista v kvetniku. De to perfektne vypozorovat, kdyz nechas kyti v malym kvetniku, tak ti casem zfialovy, pak presadis do o trosku vetsiho, hezky zezelena a povyroste a po case zase zfialovy. S odrudou to asi nic spolecnyho nema. (mela by to bejt takova cerveno-fialova nebo tak, ze jo?? bohuzel nemam fotostroj )
nejčatěji to dělá afgan a herer, rozdíl mezi zelenou a fialovou v kvalitě není žádný, ale je hukot vytáhnout z filmovky orosenou palici, která není zelená, ale komplet fialová