Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do kdy myslite,ze by se melo zastrihavat?Ja jsem dneska udelal par zastrihu,ale nevim jestli jsem udelal dobre?Protoze uz se mi objevujou prvni chlupi a chci peknejch par sisek nez sice vic drobnejch sisticek.
Myslite ma to cenu delat z par samcu mliko-je to trosku listi,mnejsem nakej farmar,ale stresni malopestitel.
Predem dik Ernest
Ps: Nikde jsem to tema nenasel,tak kdyby se to nekde uz resilo,tak mi dejte vedet.
Kdyz se clovek posere, je lepsi si do toho sednout???, nebo riskovat odchod s utrousenim z leve nohavice neceho co mu nepatri??? to je mi dilema ???
zdravím Erneste k zástřihům je to asi takhle pokud nepěsuješ ve skleníku /tak zástřihy nevadí ani když už kyti nahodí mírný květ/tak bych ti doporučil1.zjistit kdy asi ti tvý kyti začínají kvést pokud sadíš ze svých osvědčených semínek,2.pokud máš semínka od kámošů a nevíš za jakou dobu květ nahodí tak bych je zastřihával od třetího patra max.měsíc pak už né potřebují přeci nějakou dobu na vzpamatování a na to aby se nově zastřižené výhonky dostatečně rozrostli.Když kyti začne ukazovat blizny už není dobrý dělat zástřihy,pak jsou místo hlavního ,,válce,,jen dvě nedorostlý šišky.A ještě pokud sadíš out,nezastřihával bych více jak 2x,ono to bohatě stačí,pokud zastřiháváš proto že chceš aby kyti nebyly vysoký,pak bych ti spíše doporučil je nějak zatížit a přidržovat u země,když budeš třeba dráty větve upravovat tak,že na ně bude slunce svítit na všechny,rozroste se ti kyti do šílenýho keříku,viz.stromový ráj /vlastně je to takový venkovní sog/
prave tady jsou videt moje kyti a tu jednu zrovna nejhezci jsem zastrih pozde a uz to nebyl zadnej turistak. Ta palicka pod tema dvouma nahore byla o dost vetsi a tvrdsi.Ale fotky nekdy kecaj.Dik za radu.
Ale je trosku fakt,ze kamos mel docela peknej ker,skoda ze mu to corli.A jeho metoda bylo oskubat co se da nechat tyden nekdy dva -> kdyz to oskubal fakt hodne a zas znovu dokud nebyli prvni kvety a to pak uz jenom zastrihnul vetsi listy,aby palicky nabobtnali.Nejlepsi bylo ze po oskubani to byla takova chciplotina,ale stacil tyden dva a byla jeste kosatejsi nez pred tim.
Cus Ernest
Kdyz se clovek posere, je lepsi si do toho sednout???, nebo riskovat odchod s utrousenim z leve nohavice neceho co mu nepatri??? to je mi dilema ???
zdravím sevino no zato ty ses nám hezky vybarvil jen co je pravda,ale je to tvůj názor nikdo ti ho nebere.místo abys něčím přispěl,tak tady prudíš,jo jasně pokud se ti něco nelíbí tak mi to napiš,v čem nemám pravdu,atd.rád si to přečtu,a zasměju se u toho,a za ty ,,milý,,slova ti uděluji káá mínus,né proto žes do mě prudil ale proto že by ses měl naučit trochu tý slušnosti.A ještě jedna věc pokud se ti mý přízpěvky nelíbí,tak máš pod nickem,,ignorovat tohoto uživatele,,stačí když na to klikneš,a všechno co jsem napsal,tě už nebude ,,obtěžovat,, mimochodem u tebe jsem to právě využil
[Edited by Koblihostrom on 31-07-2002 at 03:00 PM]
Ja jsem se docela zasmal.Nebral jsem to nijak vazne,ale byla to sranda.Nic ve zlim,ale pravda,kterou sami odhalime ma nejvetsi cenu(skoda,ze jsou ty stranky kde jsem to cetl mimo provoz).
Cus Ernest
[Edited by Ernest on 04-08-2002 at 10:39 PM]
Ja si myslim, ze outdoor by se pokud mozno zastrihavat nemel. Nic nema na velkou vrchni palici je pravda, ze nejaky modely vyrostou hodne vysoko, ale mel jsem venku silver haze, a musim rici, ze nic lepsiho jsem nesklidil. ale pokud ty kytky stoji jak majaky v poli, tak je zastrihavani nezbytnost. Presne to popsal Koblihostrom.