Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim takže jsem se trošku vrhnul do upravy svého boxu tento malý boxík beru jako koníčka a zatím zkouším jestli vše bude fungovat tak jak bych si představoval takže budu rád za rady, dotazy a případně i kritiku. A tady je info:
Rozměr stínítka: je skoro stejný jak rozměr skříně made in to bramborka a jsou (šířka, hloubka) - (26, 30)
Substrát: pro pokojové rostliny z nejvetším podílem fosforu
Vzduch: 2x PC větrák 12V jeden přítah druhý odtah jsou přišroubovány ke stínítku z vrchu a do stínítka jsem vyvrtal dirky aby profukoval a chladil mi světlo (taková mála napodobenina cool- tube)
Osazenstvo: 4x jack herrer, 2x top 44, 6x mazar (získán od kamoše), a zbytek no name toto všechno je zatím předpěst a pujde to ven zatím to je 30 kytiček. až pujdou ven nechám si ve skříni pouze jednu kytičku myslím že to bude jack herrer nebo top 44 ještě nevím.
Hnojky: na začátek dám Kristalon Start, a pozbeji koupím BioBizz
No podle mně hučej ty roury protože jakto z nich tahá tak ono je to takový slábý ale na vysoký vrekvenci něco jako taková vetší píštala. Myšleno obrazně
Ad hluk: pokud ti huci ty trubky. Tzm zvuk co delaj vetracky ti v tech trubkach rezonuje, tak pomuze ty trubky odhlucnit. Najdi si na jakym principu funguje sonoflex a to tam v modifikovany verzy zkuse udelat.
Nebo jim sundej napajeci napeti, dej sklo mezi zarivku a kytky a sundej napeti. Dej tam dalsi pritah a sundej napeti. Proste sundej napeti.
A mimochodem, nemyslis ze na tvoje podminky je 12kytek moc ?
Původní příspěvek od Mara hmm..tak to nwm, jedině snad vyměnit ty dosavadní co tam máš, nebo zkus PC věráky ty tak nehučí, ale zas ten výkon...
Větráčky to jsou PC nehlučeli vubec jsou uplně tiché ale jak jsem tam dal tyroury tak to začlo. A výkoný sou hodně držej mi v celé skrříni průměrnou teplotu 27 stupnů.
Původní příspěvek od Mašťák Ad hluk: pokud ti huci ty trubky. Tzm zvuk co delaj vetracky ti v tech trubkach rezonuje, tak pomuze ty trubky odhlucnit. Najdi si na jakym principu funguje sonoflex a to tam v modifikovany verzy zkuse udelat.
Nebo jim sundej napajeci napeti, dej sklo mezi zarivku a kytky a sundej napeti. Dej tam dalsi pritah a sundej napeti. Proste sundej napeti.
A mimochodem, nemyslis ze na tvoje podminky je 12kytek moc ?
Ale tak hodne stesti. Zacatky jsou nejvtipnejsi.
Nevim co to je sonoflex zkusím se kouknout ne netu a ty myslíš prostě cooltube ale to by my tam musel přibejt ještě jeden větrák na ofuk a pak bych tam musel mít i CO2 na čerstvej vzduch takže asi néé
A abych to upřesnil tech kyte je tam celkem 30 semínek jsem zasadil a vypadá to na 29 vzrostlej jedno seminko se mi nějak ztratilo a tyto všechny pujdou ven a těch 12 semínek má jen a pouze jméno zbytek bohužel no name.