Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dal jsem klicit seminka mezi navlhcene tampony,ale mam problem s teplotou,protoze doma mam celkem zimu ... v noci okolo 18c a pres den asi 22c. Myslite ze to vyklici ?
Uz predvcerom som dal klicit 10xseeds...(no name)
mal som 5 v izbe(25°C) a 5 na chodbe kde je teplota asi 15°c
Na chodbe mi uz klicia 2 a v izbe zatial 1... V izbe ich mam zakryté a na chodbe ne...
uvidim ako to po dalej
nwm čo si vy myslite ale podla mna je zaklad mať dobreee seed potom už je viac menej jedno kolko bude stupňou, osobne davam kličiť na chladič od reprakou je tam dakych 30c vždi mi vykliči 90% .do 2-heho dna mi vikličilo50% a zvišok do 3 dni...
GROWU zdar priatelia
Skličenie seeds je to najjednoduchšie štadium pestovania... ak je dobre semeno vyjde aj zo zeme ale ak stoji za picu tak mozte robit čo chcete... Zaklad je mat kvalitné seeds Zdarte
Původní příspěvek od RASTAMAN_zBB nwm čo si vy myslite ale podla mna je zaklad mať dobreee seed potom už je viac menej jedno kolko bude stupňou, osobne davam kličiť na chladič od reprakou je tam dakych 30c vždi mi vykliči 90% .do 2-heho dna mi vikličilo50% a zvišok do 3 dni...
GROWU zdar priatelia
hojj, ja je daval dozadu na TV , tam kde vychazi teplo a za dva dny byli vzdycky vsecky venku. m.