Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den Groweři,
Chtěl bych se s vámi pobavit na téma "jak správně vybrat lampu" . Důkladněě jsem si přečetl rady na Foru Growera a našl jsem mnoho informací... a užil jsem je v praxi...
Bohužel jsem nikde nenašel žádnou jaboby "universalni " lampu... někteří používají lampy dvou druhů 1. na rust 2. na květ....
Myslíte že existuje nějaká universální lampa??...
Toto téma rovněž nezakládám jen pro sebe ale pro všechny kteří potřebují radu...
Předem děkuji za odpovědi...
Hele philips son t pia + je cistej sodik, zadny modry spektrum v nem neni- Mozna sis to spletl s greenpower ta ma nejaky procenta modryho svetla...
Joo a dedecku jarecku, wattaz se nejlip urcuje podle prostoru a ne podle poctu kytek... toz tak.. .a pokud to nechces nejak extremne resit, tak normalne jed rustovou fazi pod sodikem, spousta lidi to takd ela a funguje to....
mam dotaz:
Ak by som mal vybojku 600W, s 20% podielom modreho svetla, znamenalo by to ze pri raste by som ako keby pouzival 120MH a pri kvete 480 sodik?
tak to by asi neodpovidalo realitě, roste to i kvete pod modrym i červenym, optimální podíly pro kanabis pro růst a pro květ ti asi nikdo neprozradí....
Nevěřte všemu, co výrobce/prodejce napíše a kupte si osvědčenou Philips SON-T Pia plus s odolným hořákem, páč 99% z vás bude mít stejně pořád ten samý výsledek, ať už bude svítit čímkoliv
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od Mr. Kalfas qilonet: Blbost, stejne bys na tech kytkach nepoznal zadnej rozdil oproti tomu, kdybys jim treba celou dobu svitil jen HPS (na rust i kvet).
xpapousek: Nerikam ze nema, ale kdyz tomu bude valit celou dobu lampou, ktera je spis na kvet, stejne to vyroste a bude to uplne to samy, rozdily jsou nepatrny.