Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj vseci potreboval bych od vas pomoct s moji prvni skrini. konecne mam financni dostupky a chystam se poridit nejakou skrinku a jelikoz se v tom nijak moc nevyznam tak vas prosim o radu. vyhledl jusem si tuto skrin http://www.taogrowshop.cz/katalog/d...rcc-homebox-kit ....ale nevim jestli tam je vse co se ma.... a nebo jestli me pomuzete dat nejakou skrin dohromady.....diky
jo diky za radu nechtel by jsi me pomoct sestavit skrin?... chtel bych si koupit skrin neco jako ten lightbox proste celou vybavenou ,protoze se v tom nijak moc nevyznam.....ale mohl by jsi me pomoct dat nejakou skromnejsi krin dohromady......doufam ze pomuzes....diky
Tady Jak jednoduse postavit pestirnu a nebo tady FAQ k home boxu... pujc si nekde stan parkrat si ho postav a sloz, potom bude postaveni home boxu hracka!
To je na tom pestovani nejvic kouzelny - postavit si vlastni skrin, pekne si ji vylepsovat a vychytavat na ni mouchy... Rozhodne timto neodsuzuji lidi, kteri si koupi jiz sestavenej homebox, ale ja bych to takhle nikdy neudelal. Kdyz si to clovek pekne sestavi a pak vidi, jak mu tam ty kyticky rostou a dari se jim, je to peknej pocit
tady ty sestaveny skkrinky za 9999,- mi prijdou uplne na hovno, predrazeny a jeste buhvi jak funkcni lepsi je si to postavit sam , clovek z toho ma pak i vetsi radost si myslim
Původní příspěvek od Libi To je na tom pestovani nejvic kouzelny - postavit si vlastni skrin, pekne si ji vylepsovat a vychytavat na ni mouchy... Rozhodne timto neodsuzuji lidi, kteri si koupi jiz sestavenej homebox, ale ja bych to takhle nikdy neudelal. Kdyz si to clovek pekne sestavi a pak vidi, jak mu tam ty kyticky rostou a dari se jim, je to peknej pocit
ahojj, no von ten homebox ma taky neco do sebe kdyz se vysperkuje , bydlim v garsonce a jina moznost nebyla, ja bych se treba bal ze mnou vytvorena skrin ze dreva by po par mesicich byla provlhla , plesniva a padla by k zemi joo dyby byl rodinej domek tak je to neco jinciho kua. hojj
ahoj kluci konecne jsem si poridil homebox a mam problem predradnikem a ventilaci nemam k tomu kabely nevite nejakou stranku kde bych si je mohl obednat? jelikoz v nasi prdeli nic takoveho neni...ja jsem uz hledal ale nikde nic nevidim....diky
Původní příspěvek od nirvanes. ahoj kluci konecne jsem si poridil homebox a mam problem predradnikem a ventilaci nemam k tomu kabely nevite nejakou stranku kde bych si je mohl obednat? jelikoz v nasi prdeli nic takoveho neni...ja jsem uz hledal ale nikde nic nevidim....diky
ahojj, jako jenom kabely ? nebo shanis ventilaci a predradnik ? Netusim jestli posilaj par metru kabelu postou, predradnik atd maj v kazdym growru. hojj
no potrebuju kabely byl jsem v krame a nemeli a kde je mam kua koupit a jake a jak se proste jmenuji... od predradniku k vybojce 400w a zapojeni ventilace tt125s....diky
Původní příspěvek od nirvanes. no potrebuju kabely byl jsem v krame a nemeli a kde je mam kua koupit a jake a jak se proste jmenuji... od predradniku k vybojce 400w a zapojeni ventilace tt125s....diky
no v samosce je nekoupis promin
no nakou kulatou trojlinku , nejlepe nejake tepelne odolnej, hlavne od vybojky . Ja mam primo z growru kterej tam prodavaj, a co obi, baumax, zelezarstvi atd. hojj