Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak rozbieham v poradi 4 grow,v plane bolo mat na m2 , 20 ks rastlin prevazne Chronic ,WHITE Rhino a 3ks Jack Flash.rastlinky mocneli a kamos nemal dost miesta zobrat si polovicku tak mi ostalo aj jeho 20ks.Takze som bol nuteny zo 400W presedlat na 600 aby to bolo lepsie presvietene .Rastliny su uz tyzden na kvete foto pridam v kratkej dobe.A tu uz nieco z rastu
Ked im uz bolo tesno ,presli z 220W blue Nlite na 600W a vtedy nastali mierne problemy ,rastliny zacali zltnut ,asi to bol sok z presadenia a nasledne velky svetelny tok lumenou .
Zvlhcovacka bola zapnuta este asi 10 dni a potom v kvete nejake 3-4 dni.dnes som skusal zem ci nieje moc vlhka a na tych zltsich rastlinach bola dost a to som uz nepolieval asi 6 dni,nevies nejaku fintu?
Cau tak uz davam plagron bloom,a bez rastovej zlozky inak dnes som tym dvom dal GH flora grow a cakam co sa bude diat ,ostatne dostavali to iste a nevyzeraju tak zlto.
Bude to na 90 % ten dusik ,nestretol som sa stym este lebo som pouzival plagron royality mix a ten je dost dobre prehnojeny.Ph je 6,5 az 7,0 v tom chyba asi nebude,bude to tou premokrenou podou asi,vetram pri zapnuti lampi aby som to uchladil a tak je tam aj vlhkosti dost a substrat nepresicha,myslis ze by som mal zvysit teplotu roome? A vdaka za pomoc !
25. 12/12
Tak mam tu nejake foto zo vcera plus jednu starsiu foto
Foto:1-Detail Jack Flash
2-Chronic
3- White Rhino
4- Palicka
5- celok v 21. 12/12
Najblizsia aktualizacia sobotu tj.28 dni kvetu
Dnes pridana zvlhcovacka na 1/3 vykonu(cez den pod 20% vlhkosti ) vlhkost doladena na 45% plus kazdy tyzden znizovanie lampy cca 5cm az na hranicu bezpecnosti, aktualna vyska od vrcholcou po vybojku 60cm, buduci tyzden dokupim 1 klipsnak.