Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych rozpoutat pokec, jak se vám vyvedla sezóna 2008 na vašich políčkách. Mě osobně a nejem mě, ale zatím každému, koho jako growera znám, si stěžujeme na nevykvetení palic u rostlin, které mají vysoký obsah THC (objednaná semena z Nizozemí). Osobně mám z 15 kytek jen dvě vykvetlé tak, aby se dalo mluvit o normální úrodě.
Tak to já si nemohu stěžovat.První sazení doma,semeno Holland Hope z Rajchu a řízek neznámé lampy.Holland Hope maj i kamoši,ale můj se vážně vyvedl.Krasný nafialovělý palice,slušná velikost a účinky fantasticke,akorat to docela dost kope,ale to mi zas tak neva.Neznáma lampa dostala nazev Uzavřená,ale není to z důvody,žeby tak nějak zkuřovala,pouze mistem,kde rostla první měsíc.Ta naopak od Holland hopu nekope a ma i příjemější chut,takovou vcelku sladkou.Chtěl bych upozornit,že zasadně nehnojim,ale zaštipuji kvety a pak i dost listy.Týden pred sklizní ostříhávám všechny listy.Je to můj způsob a osvědčil se mi.Z dozrání jsem měl strach,ale vydařilo se to velice pěkně.Sklizeno 24,10.....
no letošek malinko nenaplnil očekávání, protože jsme s jednim growerem z groweru
vytvořili Růženku tzn políčko značných rozměrů a potenciálu, ale nestihli jsme ho osadit páč sme moc líný a zaměstnaný no
takže letos to bylo jen tak zlehka na balkóně a na zásobách je to znát....
letošek se mi vydařil teda jakž takž z 5 zasazenych kytek 3 hermafroditi ale jinak pěkny 2 samičky byly z nich cca 300 g suchyho chutna mi takže jsem spokojenej
na jaře sem byl zdechly,,,takze pouze dve kyti a jeste k tomu malej vynos peotoze byly sazeny pozde a nebyly vubec hnojene takze ted dokuruju posledního špeka ze sklizně ,,,,,
Hoja, letos byl co se týče počasí daleko lepší rok než ten loňský! Takže pokud se někomu nezadařilo, tak je to jen důsledek lenosti!
U mě pohoda, a to sem se rozdělil se spoustou srnek, čorky taky nepřišli zkrátka a zemědělci v kukuřici mě taky na 2 místech předběhli, ale i tak parádní rok a vyhulovat rypák si zase budu celou sezonu. fajnou zimu fšem!
nap*ču!
čorka, díky ní sklizený ještě pořádně nezralý kytky, zežraný kořeny od červů, zlámaný od srnek, nedozrálý wdowy, diesly atd. z řezů, prostě past...
už aby bylo jaro
Letošek byl velmi špatnej. Nějak to špatně kvetlo, jsem z minulých let zvyklej na jiný podmínky. Plus se přidali nějaké krádeže, ovšem s těmi počítám už od začátku. A největší ranou byla stonková hniloba na jedný velmi slibný kytce. Prostě špatný...