Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZdArEC chtel bych se vas zeptat na jednu vecicku. Vypestoval jsem 2 rostliny. Celkem hodne a casto (spolu dohromady) jsem je hnojil KRISTALONEM a potom OBM. Myslim, ze jsem jim dal poradnej prisun prvku. Hnojeno cca 2x tydne 3nasobnou davkou KRISTALONU pote i OBM 3x take. Cca 10 dni pred sklizni jsem je zacal prolejvat vodou (10L konev kazdej druhej deN). Chutove to kope plice jako svin. Ucinkove spokojenost 75%.
Nejvic me sere to ze kdyz si da clovek poradnyho prdika cistyho matrose, tak to v plicich neudrzi a kasle jako svine!!!! :-)
Tudiz se zamyslim nad otázkou zda li ma cenu takovej stuff kourit nebo radeji vyhodit? Popripade provest Water Curing?
P.S. tema zalozeno proto, ze mam vysoky jaterni testy. obava o zivot...
Podle mě si to přehnojil, 2xtýdně trojnásobná dávka Kristalonu i OBM je podle mě masakr!
Jinak si nemyslím, že by ti takový kouření mohlo ovlivnit jaterní testy co?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Uvědomte si, že pokuď hnojíte chemicky - kristalon a v koňských dávkách přehnojujete, následuje-li nedostatečný flushing, kouření takového materiálu pak nutně vyvolá nauseu.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od bubik ...flushing u venkovek (teda pokud nejsou v kvetinaci) je dost hypoteticka zalezitost...
Jsem taky zastánce tohoto názoru.... podle mě je flushing u outu je dost diskutabilní. a ještě k tomu letos když je podzim takový jaký je... a pokud de o mě, tak nejsem zastánce chemických hnojiv
spise jsem myslel, aby jste se zamysleli naf latkami , ktere se usazuji v nasich kytickach a ktere potom kourime. Latky obsazene v hnojivech nejsou asi nic moc pro nase zdravi... a jatra jsou lidsky filtr. usazuje se tam vsechno skodlive, co "stravime".....tudiz vas nazor?
mrnin: jakekoliv chemicke hnojivo nasledne v zemi pracuje, kristalizuje a taky si nejsem jistej jestli ho lze pouhou vodou následně neutralizovat do té míry, aby se nedostávalo neustále do kytek.
Hele zkus trochu zagooglit odpovědi najdeš, třeba tuhle podle Masarykova onkologického ústavu http://www.prevencenadoru.cz/moupre...912&selIdDoc=64 postihujou škodliviny v kouři (u cigarety) mnohem víc orgánů. Když si k tomu přidáš tu chemii co rveš do kytek je jasny že to rveš následně přímo do sebe.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
To je tak těžký použít google bo jakejkoli jinej vyhledávač?
A k tématu-hnojit 2xtýdně trojnasobnou dávkou Kristalonu je zhovadilost, co si budeme povídat. Nesmíš se divit, žes vypěstoval nnekouřitelnej shit. Byl by býval potřeba hodně dlouhý flushing. Water curing je taky řešení, pokud se ti s tim chce srát. Ale příště bych hlavně doporučil hnojit s rozumem...
Když hnojíš chemikáliema, tak se jich úplně nezbavíš. Třeba pesticidy jsou obsažené v i v produktech konvenčního-chemického zemědělství.
Jako třeba ve víně: http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/vi...huji-pesticidy/
Hnoj organicky a bude po problému.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“