Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
info:kytizz doma na terase ve 40l bečce +-35 dní v květu(nedozrála!!!),na mě celkem dobrej model nechci ho kosit předčasně,ale sleduju teploty u nás na již.moravě.ve dne 12-15 stupňů+většinou zataženo,v noci kolem 8-9 stupňů.potřebuju min.10, při nejlepším 20 dní na dozrátí.co mám dělat??mám kosit předčasně a smířit se s tím že jsem to prostě nestihl?nebo tu mám možnost dát kytku dozrát domů za okno,ale nevím jestli to má vůbec nějakej efekt?nebo jestli je to ztráta času?předem díky moc za odpovědi...nikde jsem to tady nenašel..
peace..
čmelák má plochu křídel 0,7 cm ctverečního a průměrnou váhu 2,5 gramu,podle zákonů aerodynamiky je nemozné aby za těchto podmínek létal.čmelák to ale neví a přesto létá.dělejte to jako čmelák..
1. vídíš ješte kolem sebe že by někdo panikařil ( odpověď na tvou otázku)
2. co z toho budeš mít když to teď pokosíš ? rozhodně mín než když to necháš ještě venku
3. zatím sníh nepadá a ta tvoje rostlinka to rozchodí stejně jako rostlinky všech
4. já taky nepanikařím
oukej dik moc,sorry za zbytečnej chaoz ale četl jsem tu ve faq:pod
15 stupňů ve dne=negativní efekt pro růst..a v noci pod 10 stupňů=negativní efekt pro růst.tak mě to rozhodilo..
čmelák má plochu křídel 0,7 cm ctverečního a průměrnou váhu 2,5 gramu,podle zákonů aerodynamiky je nemozné aby za těchto podmínek létal.čmelák to ale neví a přesto létá.dělejte to jako čmelák..
Původní příspěvek od PSY-DUCK oukej dik moc,sorry za zbytečnej chaoz ale četl jsem tu ve faq:pod
15 stupňů ve dne=negativní efekt pro růst..a v noci pod 10 stupňů=negativní efekt pro růst.tak mě to rozhodilo..
Jo, ale teď nejseš na růstu, ale v květu
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
to jsem si taky myslel,nic méňě jste mě přesvědčili,kytka zůstáva venku,díky moc za rady..peace a pěstu zdar...
Pocujte posledne 2 dni sa u nas volako znizila teplota cez den 12 a v noci 1.5-3 stupne co myslite vydrzia to? mam to seknut alebo co sa da este urobit?
a este aby toho nbolo malo zacalo liat ako sialene.
u nas se teda ze vcera na dnesek taky pekne ochaldilo a celej den jen chcije a je zima ja doufam ze se tam nahore umoudrej a daj nam jeste cas aspon do konce rijna....
No taky jsem jeste zvedav jak to vsechno dozraje.Co jsem se dival na dlouhodobou predpoved tak to nebude zadna slava.Snat se ty nase rosnicky zase spletou.Jinak to nevidim na dobrou sklizen.Hodne silnej vitr a jeste ten zasranej dest.Dneska jsem se byl podivat a kytky maji co delat aby to ustaly a hlavne unesly.Je tam jak na vetrne hurce,aspon u nas na jihu.Kazdopadne dokud se neobjevi plisen nesklizim,pestu zdar
Původní příspěvek od PSY-DUCK prosím o rychlou pomoc!!
info:kytizz doma na terase ve 40l bečce +-35 dní v květu(nedozrála!!!),na mě celkem dobrej model nechci ho kosit předčasně,ale sleduju teploty u nás na již.moravě.ve dne 12-15 stupňů+většinou zataženo,v noci kolem 8-9 stupňů.potřebuju min.10, při nejlepším 20 dní na dozrátí.co mám dělat??mám kosit předčasně a smířit se s tím že jsem to prostě nestihl?nebo tu mám možnost dát kytku dozrát domů za okno,ale nevím jestli to má vůbec nějakej efekt?nebo jestli je to ztráta času?předem díky moc za odpovědi...nikde jsem to tady nenašel..
Přesne tak: neni třeba byt histerický, ješte je dost času. Popř. existuje přípravek Ripen. Das do zalivky a do 10 dnu rostlina dozraje by padaly trakare