Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Zdravím grosancho,
chtěl bych se zeptat jaký typ ventilátoru používáš a jaký je jeho výkon? Jak jsi s ním spokojený?
Dále pak, jakou máš teplotu v místnosti, kde je homebox umístěný?
Děkuji za odpovědi.
Jinak hezký grow.
Přeju hodně štěstí do zdárného konce
Elessar
Původní příspěvek od Elessar Zdravím grosancho,
chtěl bych se zeptat jaký typ ventilátoru používáš a jaký je jeho výkon? Jak jsi s ním spokojený?
Dále pak, jakou máš teplotu v místnosti, kde je homebox umístěný?
Děkuji za odpovědi.
Jinak hezký grow.
Přeju hodně štěstí do zdárného konce
Elessar
Zdar,
používám odhlučněný Ruck ISO TX 160, který reguluju TR01.
Jsem s ním velice spokojen. Je to ulita, která bezproblému protáhne i v celku delší potrubí bez větších ztrát + je bezvadně odhlučněn (viz. foto v příspěvku č. 1). 395m3/h
Teplota v místnosti okolo 16-22, v boxu 22 - 28...
Snad jsem na nic nezapomněl ...
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Řezy za týden v NFT vyhodily všechny své kořeny, které jsou krásně bílé a protékají v kanálcích
Vodu mám po celou dobu solidně čistou.
Při mém dlouholetém hledání se mi nakonec osvědčily hnojiva Metrop, s kterými jsem po stránce jak "chuťové" tak při použití v hydro systémech příjemně překvapen.
Jsou velice účinné, koncentrované a mě osobně drží PH v systému jak HŘEBÍK,,
zdravim
s tema METROPama muzu jen souhlasit PH drzi s jakymkoli mnozstvim hnojiva
btw vetrak i pachac mam stejnej jen 2x silnejsi,ten box na ulitu je paradni zajimalo me kolik jsi udelal vlhkost max/min (ja udelal ,,sackovej parenik´´na tri tydny 38C vevnitr ale 98% vlhko mel jsem je jeste o pulku vetsi a listnatejsi..ted uz 19den vychytavam dalsi slunce navic prubezne,jak to zvlada teplota
Zdravíčko Bezip,
ze startu byly řezy ve vlhkosti 95% RH a teplotě 20°C. (skleník)
Jinak mám regulátor otáček takže s vlhkostí si nelámu hlavu,, mám 60% - 90% (den/noc), můžu mít i víc, ale nechci ...
Regulátor běží na 25% svého výkonu.
Máš pravdu, ISO je dobrá vychytávka (hodně srandy za bohužel hodně peněž).
Aktuální parametry: 22°C při 60% RH a postupně snižuji...
Moc pekny,budu muset jeste dokoupit par vychytavek jako elektricky skrine,nejak mi to dve slunce moc pretavovaly vcera jsem jedno zrusil protoze mi odvarily casovace tak maji ted klid..s teplotou jsem bojoval mam tam mezi30-32C a RH do 30%..to ISO mam 500 neco m3 je to peknej vysavac
hele at to zije porad mi to priipada jak u me 4tydny z5
stala se mi takova neprijemne zkusenost par dni to jelo nonstop na 37C blbej casovac ale reknu ti ze mam vyzkouseny 36 je dost ale zijou,jak to pude dodam ti fotky at mas predstavu
Původní příspěvek od bezip stala se mi takova neprijemne zkusenost par dni to jelo nonstop na 37C blbej casovac ale reknu ti ze mam vyzkouseny 36 je dost ale zijou,jak to pude dodam ti fotky at mas predstavu
Jak blbej časovač? Dej si ventilaci nonstop a máš to
machoman:mel jsem tam jen manualky hodiny a zatez 2*6oow + 200w na jedny prodluzce prej neni dobry rozhodil jsem to na pulky a jeste na digitaly a jsem na 32C/19%..listy se kroutily velmi fest(vypadaly az jako housenky) ale zvedl jsem to cca na 80cm a zije to
mam problem,ze mi prirostly castecne na pachac a skrk stisnene misto to nejde*-*pripojim foto
Že by tu někdo rozjížděl metrovej GROTANK fajnová věcička....
Jen se mi teda zdá že kytizz jsou dost zvadlý, nebo jaksi povyslý.. ty je fotíš v noci viď , nebo jsou lehce přelitý?? Co se týče výběru hnojiv... taky je všem doporučuju, na krámě i mimo něj
Hustá koncentrovaná kvalitka.. chemka to je jasný,ale pořádnej Flushing a optimální nevyhrocený dávkování se postaraj o to aby to nebylo fakt nezdravý...
A sorry nečet jsem tvý předchozí tready zatím, a zeptal bych se tě jak řešíš výměnu vody v tanku (vyměnuješ všechno dohromady, nebo po částech... nebo jen doplňuješ a upravuješ pH ???
Hodně úspěchů a žádný komplikace do následujících měsíců
Původní příspěvek od CZGhoul Že by tu někdo rozjížděl metrovej GROTANK fajnová věcička....
Jen se mi teda zdá že kytizz jsou dost zvadlý, nebo jaksi povyslý.. ty je fotíš v noci viď , nebo jsou lehce přelitý?? Co se týče výběru hnojiv... taky je všem doporučuju, na krámě i mimo něj
Hustá koncentrovaná kvalitka.. chemka to je jasný,ale pořádnej Flushing a optimální nevyhrocený dávkování se postaraj o to aby to nebylo fakt nezdravý...
A sorry nečet jsem tvý předchozí tready zatím, a zeptal bych se tě jak řešíš výměnu vody v tanku (vyměnuješ všechno dohromady, nebo po částech... nebo jen doplňuješ a upravuješ pH ???
Hodně úspěchů a žádný komplikace do následujících měsíců
Metrovej grotank je parádní věcička to máš pravdu ..
Proč jsou kyti zvadlý? No proto, že je fotím v noci
Hnojky jsou koncentrovaný jak blázen.. Ted si vystačím s méně hnojivy než u obyčejných jiných hydro hnojek :-))
Výměnu řeším pomocí čerpadla,, vše přečerpám do 90l kádě a vyměním za nový roztok. Mezi tím následuje 24hodinová regenerace pouze čisté vody s enzymy.
Pokud je voda nádherně čistá a já zrovna nepotřebuju výměnu roztoku kvůli výměně hnojek z růstových na květové tak dolívám teplota roztoku 20-22°C.
PH držím na 5,8.. namíchám roztok ,, doladím a drží klidně celej týden.