Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dve kytky znenadála zacli nejak vadnout (vypadaj jako by nebyly zalitý i kdyz nedostatkem vody netrpí) je sice mozny ze vysychaj nejak rychle (sou v kybklikach) ale deje se to jen u dvou kytek z peti, ostatni sou v pohode, koukal sem i na korenovej bal a uhnilej nebo tak neco neni, nevite cim to je???
jestli se ti večer zase narovnaj,tak bych to neřešil.Podle fotky usuzuju,že nejsou všechny kytky stejná genetika(každá má ráda trochu něco jinýho).Svěšením listů se brání před velmi ostrým sluncem.Mě se to taky stávalo minulý rok na balkoně u jedný kytky ze tří.
čaves scoty
ja som mal taky isty problem minuly rok.sice ako tu už pišu vypada to ako by im voda chybala...ale myslim že im pomože keby si im do kybla prisypal hlinu popripade ich presadil do vačšieho kde budu mať viacej hliny a možu pokračovať v tvoreni korenov..podla mna je to tym...
nech sa ti dari
a není to z přelití?Zkus pod ty kýble dát podtácek a nalít vodu do něj,ať si kytky můžou vzít tolik vody,kolik potřebujou a zkusil bych ty dvě dát z přímého slunka do stínu.Jsou nějaké vzhledové změny na listech krom toho svěšení?
Jak uz jsem psal dej je do stinu a poradne je prolij vodou....je dost mozne,ze maji nejakou infekci a ty se ji potrebujes zbavi takze prolivej co to da....nebo je presad...
tak ctyri diry o velikosti zapalovace nebo vetsi, kyble chci pouzit i pristi rok a bez dna by byly zniceny, ono to proroste, uz po par hodinach se spravily - je to tim ze se udrzi vic vlhkosti, vypada to ze to bude v pohode
jj ale ještě víc by se rozjela bez dna. ty díry mi připadaj malý na to že tudy mají víst kořeny takových kytek.
na kýble peč, to je to nejmenší - se seženou lehce a zadarmo když víš kde se ptát a hledat