Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, dnes ráno aplikován postřik Phyt-Aminu. Večer bude hnojeno hnojkou na rust. U všech G13xM ještě není známo pohlaví, kéž by to byly 3 holky. Byl bych rád kdyby se tady už konečně objevily nějaké kometáře
Zdravím
Zatiaľ to vyzerá vitálne.
Chcel by som sa len spýtať: v príspevku č. 3 máš k druhej fotke popis "bliznička GWSxWR" no mne sa zdá že mu tam strčia GULE
Si si istý že to nieje samec alebo hermáč?
Původní příspěvek od kaktusx Zdravím
Zatiaľ to vyzerá vitálne.
Chcel by som sa len spýtať: v príspevku č. 3 máš k druhej fotke popis "bliznička GWSxWR" no mne sa zdá že mu tam strčia GULE
Si si istý že to nieje samec alebo hermáč?
PEACEandLOVE
Zdar, ne kule to 100% nejsou ta kytka je za 1. z řízku a za 2. to je blizna, možná to klame že tam nejsou vidět ty fousky. Za chvili přihodim foto GWS jak jsem ji poohýbal.
Původní příspěvek od aero1 ohybame ohybame u me se taky ohyba o sto6 hnojiš biobizeem to je dobře
kaktusx:pripadaj ti gule jako blizna jo mno zajimave '
Zdar aero
- ohýbáme, ohýbáme to je moje nejoblíbenější hra Umě to tak nevadí, že to roste, ale ty to máš horší Víme o čem se mluví, já ty kytky klidně můžu pustit ještě dost vysoko, nikdo mi tam neuvidí na balkon, toť moje výhoda, ale chcu si z nich udělat pěkné křáčky
Zdravim All Growers,
dnes sem hodim photoupdate až přijdu z práce, kytky vcelku povyrostly a dělají mi jenom radost. Uvažuju taky o zatmíváni GWS a Skunku, mohli by ste mi tady napsat nějaké návrhy jak to udělat...Uvažoval jsem a bude to asi nejjednodušší způsob- konstrukce ze dřeva na tom bude natáhlá plachta z Grow shopu bílá, a vždycky to tam jenom nahodim na tu konstrukci. Co vy na to?