Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim.
nemate niekto (ak vobec existuje) recept proti pachu rastliniek? este maju len listy a je to uz riadne citit.. (early skunk sensi seeds). mne to nevadi ale bojim sa aby to nepreslo az k susedom, ked teraz tak pachnu co to bude ked budu kvitnut? nasadit vedla nejaku smradosku? alebo niecim specialnym polievat?
řešení bych viděl jedině v tom ten pach něčim přebít...a ještě mě napadá že nějaká rostlina běžná smrdí stejně jak skunk (normálka když jdu v zahrádkách tak to cejtim). leč nevim která...takže třeba jestli tu rostlinu znají tak to pro ně nebude nic podezřelýho
Původní příspěvek od MIRIS řešení bych viděl jedině v tom ten pach něčim přebít...a ještě mě napadá že nějaká rostlina běžná smrdí stejně jak skunk (normálka když jdu v zahrádkách tak to cejtim). leč nevim která...takže třeba jestli tu rostlinu znají tak to pro ně nebude nic podezřelýho
Presne!!...tez znam tento smradecek, v posilce kdyz vykouknu z okynka...tak mi to pripada jak kdyby pode mnou byl kompost z ganji..doted nevim jaka je to rostlina
Nebo..vlitnout nekdy na pole na skunky (ale ty z kosti a masa)...myslim, ze poradne nasranej skunk povesenej za ocas a nasmerovanej ritnim otvorem smerem k neduverivym sousedum rozhodne prebije pach i kvetouci rostlinky, maximalne vam prijdou rozbit drzku za oder
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Původní příspěvek od Svahadji jestli ti vadí jejich pach, tak je nepěstuj neasi!
Jemu nevadi, ale jeho sousedum ano!..v prvnim prispevku to pise!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
podle mně to bude Rhododendron luteum neboli Pejišník žlutý či azalka, chodim dost často kolem jedný zahrady plný rododendronů a je to nádherná vůně, viz pic
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Hele to si nemyslim, mas pravdu, ze rododendron voni skvěle, ale ze by to bylo jako ganja? (teda nevim jak vonej tvy kytky )
Navic to citivam na mistech, kde rododendrony vazne nerostou... (jen jestli to nejsou nakonec nejaky ganja-flashbacky )
Matonoha : nic ve zlym, ale vis co se rika - Pozde bycha honit heh