Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Vas...som chcel poprosit o radu ci sa da stychto dvoch foto zistiť pohlavie rastlinky a ze ci by sa oplatilo na rast s polievanim tym zihlavovym (kopryvim)nalevom..alebo hned zacat s hnojenim slepacimy hovienkamia ci by sa oplatilo odstrihnut spodne dva poschodia...za odpoved dakujemm hošáaankowe
pokud nejsi carodej, jako nekteri, co sou schopny poznat pohlavi po cuchu, tak to z tohohle nepoznas, tam se akorat budou delat vetvicky, s kvetem to nesouvisi
tak tak este to neni videt ale jak tak kukam vidim ze ju mas v takej jame ja by som ju este obsipal hlinou lebo je niaka vytiahnuta sa mi zda a potom by som ju cvakol pockal kim sa rozrastie a potom zahnojil
povedal by som ze to samica nie je. neda sa zistit. cakaj. a este by som ju nehnojil. ale keby si sa rozhodol tak pololovicnu davku. istota. lepsie ako ju spalit.
noo jasneee pockaam a mam zarobene hnojivo liter mlieka a asi cca 4 deci slepacich hovien...vedeli by ste mi poradit ako casto a asi priblizne kolko mam davat toho hnojiva??diky