Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jdu si takhle v sobotu v klidu na políčko, zkouknu jestli je všechno jak má být, pokochám se mladýma rostlinkama, který se mají čile k světu...prostě klasická obchůzka. Pak mě napadlo kouknout se kolem, jestli je pole opravdu dobře ukryto. No a jak tak šmejdím křovinama, najednou sem zakop o čerstvě vykopaný pole. Cizí - jenom navíst substrát
Mam pár možností. Samozřejmě že nejsem svině, takže pole ničit nebudu, ami ho nepudu v pravej čas vybrat..
Jenomže bude mít onen pěstitel stejný názor jako já, jestli oběví nebo už objevil to moje?
Takže, otázka zní: Jak by jste se zachovali vy, milí groweři outdooristi? Popřípadě co mi radíte? Kontakt?
Zahulíme a uvidíme, nicméně radost z tohoto nečekaného oběvu nemám pražádnou
Ja bych dal ňákou ceduli ke tvej kytkam a tam by stalo: Nech me kytky byt a ja necham tvoje. Jenom musis doufat, ze neni svine, nebo ze to nenajde a nebo ze to nesklidí zralý.
Nic jinýho dělat nemůžeš. ...snad jen najít jiný pole.
Zajímavá situace :-) ...To se mi ještě nestalo. Kdyby se ti ho tam povedlo zastihnout, tak se s ním určitě domluv. Dejte si špeka a možná další políčko uděláte spolu.
Outdooru zdar!
...Wolf
Jo, asi by ses s nim mel nejak zkontaktovat a zjistit co je to za cloveka. Myslim, ze presazovani je moc komplikovany. To by se spis vyplatilo zkusit to jeste nekde (to asi kazdopadne - pro jistotu). Podle me to dopadne tak ze si na podzim vymenite vzorky a bude to v pohode.
No já nevím, když si dá někdo práci s přípravou políčka tak asi nehrozí až tak velký nebezpečí že to tvoje vyplení. Zlatokopové (rozuměj vykradači polí) podle mě nevěnujou žádnej čas vlastnímu políčku a pak jen jdou a skliděj zbytek.Já bych vesele dál pěstil a postupem času se určitě zkontaktujete....no a pak se uvidí....držím palce ať to dobře dopadne
Jo sem stejnyho nazoru.Urcite mu dej vedet nejkou cedulkou a skus se snim sejit a domluvit.Nic jinyho asi nemuzes udelat a ja bych udelal to samy.Preju hodne zdaru
Dej mu tam cedulku, at ti zavola a nak se domluvte. Nebo pockej, co zasadi za model a pokud to bude nejaka eXtra qualita, tak mu prid sklidit, aspon toho bude vic (no, to byl joke )
Ja bych se s nim skusil domluvit na nějakem kompromisu a radši bych mu to nesklizel protože pak by byl určitě nasranej jak slon. a asi by si tě vyhlidnul a skopal do hranata. :-)
no je to zapeklita situace,cedulku bych tam prozatim nedaval,kytky jsou jeste maly ,tak ti to neukradne.pockal bych a pak bych jednal ,jestli uz nasel to tvoje policko jste na tom stejne a myslim ze se o svoje boji stejne jako ty.domluva by vse (??) vyresila.uvidis kazdopadne K+ pro uklidneni
No, asi by sis měl udělat záložní políčko a víc asi dělat němůžeš - prostě to nech růst než se vytvoří palice a pak buď předčasně sklidit, nebo tam chodit častějš a to se tam s nim potom určitě setkáš - jestli on(a) ví o tvém políčku bude asi řešit stejný problém jako ty a bude tam chodit taky častějš => domluvit se sní(m). Nebo si to připravil na setbu, našel tvoje pole, přemístil se jinam a čeká na tvojí úrodu. Je to takový začarovaný kruh. Řešení je jen v tom záložním políčku. A jak ti to dopadne na původním políčku závisí do velké míry na charakteru toho druhého - buď je to hajzl a nebo kolega grower, který ví jaké to je svinstvo, když mu někdo vybere políčko. Ovšem průser nastane, jestliže se s ní(m) domluvíš a pak ti to vybere někdo jiný.
Kdyz uz jsi nasel jeho pole, tak bych ho urcite kontaktoval - nejlepsi je asi fakt cedulka u nej na poli s tvym mob. cislem.
Zavola ci napise ti a muzete se domluvit, co a jak dal. Zalezi ale taky dost na jeho povaze - muze delat kamose a pak... v zari... kde ni tu nic a to by nasralo obzvlast. Takze se snim nak sejdi a pokecej a uvidis co to je za cloveka.
Rozhodne ti preju hodne stesti a doufam, ze ti to vyjde...
PS: Zkus se podivat na druhou stranu pole, mozna najdes dalsi kamarady
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Určite najväčší dar ktorý človek má je komunikácie. Tak mu určite napíš a nejako sa dohodnete. Potom daj vedieť. Ja som mal podobný problém a dobre to dopadlo.
nainstaluj si tam třeba nějaký přírodní pastičky - jestli tam máš někde okolo nějaký keře nebo tak něco přes který se k poli musí dostat, tak stačí nalíčit nějakou nenápadnou větvičku a pamatovat si jak jsi ji nalíčil.On si jí nevšimne, drbne do ní a ty poznáš jestli tam už byl nebo ne.Pak si ho můžeš vychytat a domluvit. Mě osobně se to osvědčilo, jenže než sem stačil reagovat tak sem přišel o všechno - od té doby chodím na pole častěji.