Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek, tak sem se rozhod udělat tento příspěvek s mými prvními zkušenostmi z Indoru, které jsem si zdokonaloval listováním na stránkách Groweru.
Musim říct že je to dost povedený a že je supr že se tolik lidí věnuje právě této činnosti, i když jí veřejnost ještě nepřijala, ale doufam že to už dlouho trvat nebude, ikdyž všichni víme jak na tom teď momentálně jsme.
Tak tady je tak trochu hodně špatně vyfocená kytička po 12 dnech ve skříni.
Pěstuju tam asi bohužel samce, jelikož jsem neměl samici na řízkování a to mě dost štve.
Bédo, sežeň si dobrou sadbu...je to potom smutný, když na to svítíš/teda nevím čím ty/ sodíkem a potom to je řídký, prostě ošklivý-mluvím z vlastní zkušenosti-prostě kytky určený k tomu šlechtěním-no nic v špatným...Hodně zdaru....
Myslím, že bys měl radší zkusit pěstovat nějaký ten skunk, protože budeš mít mnohem větší výnosy, než u velnkovního normálního českého zelí.už podle fotek to jde poznat. strašně se vytahuje a samo se nevětví. skaňour udělá krásnou košatou rostlinu.