Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se onehdá zase trochu víc zkouřil (nečekaný začátek příběhu ) a přemýšlel jsem, kde na světě bych asi tak chtěl pěstit venečky. Myslím tím, ve kterém státě. Tam mi nevyhovovalo podnebí (byl by to shit), onde zase legislativa dané země (doživotní tresty apod.)...
Ani po půlhodině záseků a lámání palice jsem se nedokázal rozhodnout pro jednu konkrétní zemi. No a vzhledem k tomu, že "víc hlav víc ví" jsem se rozhodl obrátit na vás, takže:
??? VE KTERÉM STÁTĚ NA ZEMĚKOULI BY JSTE CHTĚLI PĚSTIT OUTDOOR A PROČ ???
Jo, mimochodem, anketka je jen taková orientační...
Mír s Váma a předem děkuju za vaše reakce.
Hawke.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
Zemepisne asi Afrika... Lenže je tam veľa vojen + násilie, takže...
Severná Afrika ( Egypt, Lýbia, Tunis, Alzírsko, Maroko ) má na pestovanie "silnej" marihuany priam božské podmienky. Napr. Maroko je dovozcom marihuany a hašu pre celú EÚ.
No, já osobně jsem si říkal že někde kolem té Austrálie... Například Nový Zéland nebo tak. Je tam prý mega úrodná půda sopečného původu a prý se dá sklízet i dvakrát do roka Alespoň tedy co se týče klasických zemědělských produktů. Akorát nevím určitě, jestli tohle svědčí i konopí...
Ale jinak by to byl doslova ráj !!!
Jan Werich
zdravím
sever afriky je dokonaly...už sa vidim ako sedim v stanku so suvenyrmi niekde v Maroku, za stánkom domček a za domčekom maličká záhradka(100x150m)joooj to by bol život
Ale pokúsme sa spraviť Maroko zo Slovenska...ma niekto neaky napad?
Ahoj. Snažil som sa nájsť thread, v ktorom sa preberali legislatívne podmienky pestovania konope v rôznych štátoch. Zatiaľ som ho nenašiel, nejaké informácie by si mohol nájsť tu.
Já myslim, že by se třeba krásně pěstovalo na Jamaice...
Jamaiku mám rád, na Jamaiku bych se chtěl jednou podívat (klidně i víckrát)
Prostě jedině Jamaika...
to Mara69: Na Jamaicu jsem taky zatížený, nicméně co se týče konopí, tak optimismus stranou.
Za pěstování konopí jsou tady docela dost tvrdé pálky a rastafariáni jsou ode dávna utlačováni složkami státní moci...takže to tu vážně není zase až takový med.
Jan Werich