Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi,potřebuju sehnat nějakej zvlhčovač.V growshopech je maj celkem drahý tak mě napadlo jestli by mi nemohl poradit kde by se dal sehnat nějakej za rozumnou cenu.....
Velmi levny zvlhcovac sem videl v nabidce makra,tak kolem 1200Kc,ja pouzivam Mist maker koupil sem za 900Kc,to ale neni klasicky zvlhcovac ,je to pristroj na vytvoreni mlhy
Ja mam za dvojku takovej ten valec se štěrbinama na 4 litry vody .. v žižkovskym gshopu sem ho viděl ještě vylepšenej za 2400 a má reguloavtelnej spínač vlhkosti .. je to dost ale vyplatí se ..
Já sem vychytal v akci v globosu zvlhčovač - ten co myslí imyou za 350Kč v Globusu v akci. Funguje už rok, akorát že se mi nevejde do skříně...ale za ty prachy?
Jinak sem viděl krásnej v G-shopu jenom ultrazvuková jednotka na drátku (trafo 12V) která se ponoří do libovolný nádoby a jede. Intenzita se reguluje hloubkou ponoření. Je to velký jako...no prostě je to mrňaví...cca 5 cm v průměr a 3cm na vejšku. Krásná věcička. Možná jí jednou pořídim. Cena cca 1200,-
Zdravim, pri serfovani po netu jsem narazil na tohodle brobecka.
Jeho mensiho brasku mam sam ve skrini a jsem s nim mrte spokojen, je to alternativa ke klasicke SPSce, kdyz na ni nemate misto, nebo se vam slozite nechce dodelavat pridavna nadrz, tohle proste mrsknete na plovacek do nadoby lib. objemu.
Je to z nerezu. Cidlo kdyz dojde voda (mimo vodu to proste nejede).
Lehce vymenitelny membrany (ale zpravidla to staci vymachnout v octe) ale kdyby tak nova stoji 200 a vymenit muzes sam.
Vubec tomu nehodlam delat reklamu, omg, tenhle thred jsem zalozil proto, ze obycejne tyhle vecicky byvaji k mani za 900 a vice...a to jsou jeste jednomembranovky s vykonem 2dc/hod.
Tahle by se urco hodila i na vetsi pestirnu, kolik si netroufam odhadnout, asi podle sily ventilace, ale myslim ze 400W urco.
Tusim ze uz to tady nekdo chtel zkusit, ale po zkusenostech jsem trosku skeptickej.
To rozbijeni na malinky castecky mlhy nevim proc zpusobuje ze z ty vody se vysrazi nektere slozky co obsahuje, v moji tvrde vode je to treba vodni kamen, napr po trech dnech provozu mi uplne zbelal plovak, tezko rict jakej vliv to bude mit na ziviny ve vode...ale vzhledem k tomu ze jsou to prece jenom taky mineraly tak to vidim blede.
Původní příspěvek od wasco123
Asi tazko, kvoli tomu ze hmla by nebola obohatena o ziviny, pretoze sa odpari iba voda a ziviny ostanu stale iba vo vode.
V té zvlhčovačce se nic neodpařuje.
Nevím, jestli by to šlo - jenom mě to prostě napadlo.