Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je mi líto, Voslíku, a myslím, že sunseta to bude mrzet dvojnásob . Ty kytičky vypadaly fakt hezky, ale už se mi to taky jednou stalo (outdoor) a jak jsem tady již dříve četl, tak jsem nebyl sám (už nevím, kde se to rozebíralo), ale není asi žádné pravidlo, které by to určovalo. Příští rok jsem na tom samém místě vypěstoval naopak velice dobrou kytku, takže půdou to určitě nebylo. A i chutí, vůní a vzrůstem si ty dvě kytky byli dost podobný (téměř shodný) a přitom jedna účinkovala po jednom prásku a druhá nenastartovala ani po dvou narvaných fajfkách . Tak ti alespoň posílám jednu karmičku, aby tě to tak nemrzelo .
Fklidu, nebede zhulovat tamdleten, bude zhulovat tamten ))))))))
Prdnu ti tam ešče jednu karmu, protože jich nemůžu vysolit patnáct, to by bylo přepetnáctkokarmováno))))))))))))))))))))))))))))))))))
Klid nee ????????????? kdybys byl někdy f p..i, tak brnkni, budu doma))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))
To je urcite blbost ze to nezhuluje sis s tim dal tolik prace a byla by na nic(a ja taky ).
To je jenom tebou ze to nezhuluje. Jsem si taky myslel kdyz sem si doma vypestoval ze je to brak, ale pak se ukazalo ze to stoji zato.(proste sem si nedokazal priznat ze neco dokazu kloudnyho vypestovat)
P.S. Ja se ve ctvrtek stavim a Otestuju, ale myslim ze kdyz uz jsem asi tak 3 tejdny nehulil tak by me zhula i krabycka vod sirek )
chlape stalo se uplne to samy.Ale byl SuperSKunk dohromady s Mazare ve skrini.SS vypadal krasne,vonel krasne,ale ani prd.Smokalot muze potrvrdit,proste vubec nic,zadny haaaaj.Kdezto Mazar,kterej mel uplne stejny podminky je strasnej,strasnej zabijak.Uplne me poznamenal.Mazar never.Tak fakt nevim
Cafa, no my pestujem nekolik let ve skleniku a skoro pokazde se nam stane,ze jedna kyticka nefacha...a to treba vypada ze vsech nejlip...to sem jednou na vanoce tudle "nezhulovaci kytycku" vytah a malem sem si u stromku udelal ostudu...vubec nas to nezhulilo...nastesti sem mel pripravenyho druhyho speka a ten vse naharadil..
No ale taky sme o tom hodne premejslely ale neprisli sme na to proc....stejny seminka,stejna pece,stejny podminky a proste nezhuli to ani hovno...a to je to i votekly...ale stejne nic...nechapu
Stalo se mi to samy, qwiti krasny, wonjawy a nic! Taky mi to trochu hermovalo, tak sem na priste udelal par vopatreni:
1. Qwalitni osivo
2. Nova lampa + UV
3. Vyssi Ph
4. Nizsi teplota
A vod ty doby si na silu rozhodne stezowat nemuzu!
Jestli sodik uz prestava bejt voranzowej a zacina bejt vyblitej do zluta, chce to novej. Pozor, vobcas to dela tlumifka, je proste vod vyroby trochu slabsi a poradne to nerozpali. A to dela hodne. Dobry je taky trochu prisvitit modrejma zarifkama, tak 1/10 vykonu sodiku, je to pak hustsi. Druhej mesic kwjetu je fakt dobry UV-B, z aktinickejch zarivek (voznaceni u filipse /03 nebo /05), to dela fakt divy! Priswjecoval sem tomu jednou ze strany a ta pulka je mnohem wjetsi narez. Fakt mnohem. Ma to jen vo trochu vic pryskyrice ale ta je mnohem silnejsi.
Ph to chce vyssi tak vod 6 do 7. Jak to ma pod 5.5 je to nachylny na hermafroditismus, kolem 5 je to uz sakra znat, navic to prestava delat tolik qwjetu a pryskyrice, pod 5 uz je kytka na chcipnuti, stejne jako nad 8.
Jo a teplota je mooc dulezita, gdyz to grilujes na 35 tak to stoji taky za prd, voptimalni je tak do 27...
No zawjerem: gdyz to strkas do mikrovlnky nebo na kamna tak to kolikrat stoji taky za ... Nektery modely zacnou bejt silny az po pomalym suseni a dukladnym prozrani
no mi stalo to o čem mluvíte ale u outdooru minulý rok.
jedna kytka na zahradě, pěkná a vzrostlá.. každodenní péče (i duševní ) palice zbarvené do hněda.. vypadala zrale, tak jsem to sklidil..
a nic, jako bych huli seno, naproti tomu jsem měl v lese v dost jílovité půdě pár kytek a z těch bylo aspoň něco.. ty lesní byl jenom experiment - sázel jsem na tu zahradní ... je to divné, ale kytky si občas dělají prostě co se jim zlíbí, třeba to je nějaké postižení, prostě jsou thc retardované...
No Voslíku stát se může všechno. Kámoš mi před pár dny dal asi 5g ze svýho indooru - je to Northen Lights x WW. Naprosto nádherný palice plný pryskyřice a fachá to dost mizerně. Dás si čtyři prásky cejtíš to, dáš si celýho jointa a cejtíš to stejně - a fachá to tak půl hoďky. Prostě Shit, ale proč? To ví jenom bůh.
Nejde o to že by to nebylo vhodný pro indoor, ale prostě né vždycky musí z křízení dvou hustejch modelů vzniknout něco dobrýho. Některý geny halt k sobě nepasujou.
Panove,ja ackoli uz pestuju nekolik let , tak se mi tohle nestalo,aby kompletne cela kytka nedala,to snad ani nejni mozny , jo treba palice nebo druha ale cela kytka ,hmm to bych z ni asi Mr.Voslik bejt tebou neco uvaril :-) a to pak si povime
MrVoslik: tak ty my kyti jsou na tom stejne. Clovek neni sjetej ani po celym jointu, jenom cejti jak je vysmatej a premejsli jinak, nohy moc neposlouchaji... je to prima, ale zadnej brutal, kterej jsem od HP a K2 cekal. Myslim si ze je to tim ze jsem o 14 dni pretahl dobu sklizne, jestli to na to nema vliv.
Nemaluj čerta na zeď , až mi z toho přeskočil mráz po zádech.Doufám ,že tenhle problém tady někdo vyjasní (byl bych velice rád ).Jinak karmička na zahřátí for uuuu.