Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechcel som zakladať theard kôli tomu ,že som nevedel ,či s toho niečo bude ale niečo málo sa nájde .
Tak rezy som mal s firmy WAS DENN a to :
BIG BUD, EUFORIA, NL, NEBULA + rezy od growera WHITE RHINO a ešte ostatné ak-47, chronic , mapla leaf indica, spice, ale tie mi skapali (zveri ich požrali )
Matky boli pod 250w philips SON-B . Začnem od toho ako som si spravil matky a potom rezy .
Dokopy som mi zakorenilo 38 rezou z 43. + aj matky som hodil vonka.
HNOJIVO: ako vždy Advanced Hydroponics of Holland + peroxid. A na koniec pôjde NATURAL POWER FINAL SOLUTION a posypal som ešte s netopierim guanom.
Ahoj, libi se mi to.
Ja mam venku tenhle rok prdlacku (2 kytky po pas ;-) ), taky zviratka, ale zase si rikam, ze sem jim vlezl do bytu, tak co by se staraly :-D . Daleko vic me rozpalej lidi.
Drz se, djV.
Stým hnojivom som šiel aj bubler a aj out a som stým velmi spokojný je silno koncentrované tak vydržia dlho a su to kvalitné hnojky... Ináč pýtajte sa čo chcete vedieť ..... cuzz
Koštovka z Northen lightu , white rhina a euforie...
Northen má najkrajšiu vônu taku exoticku a ostatné su zatial také korenisté...
Zhuluju všetky peckovo...