Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam asi 10 kitek venku uz zacaly i pekne kvets ale nak to nema ten klasickej zapach konopi avoni to jak koprivy a ne moc ...je mozmy ze to ovlivnuje slozeni pudy nebo tak neco?
nepestujes nahodou ty seminka z krmeni pro kapry, jak si nekde psal, ze shanis??
hele konopi muze vonet az smrdet vselijak, zalezi na tom, co mas za odrudu...
řeš dulezitejsi veci nez smrad
Amigo, každá odrůda - pokud to má vůbec nějaké šlechtěné geny - není smradlavá jak tvoje fusky po dlouhem a parném dni A k otázce, zda-li rostliny ovlivňuje složení půdy a hnojky - jo, ovlivňuje, ale zpozoroval bys to až po několika letech stabilních eňo ňuňo podmínek Co máš vůbec za MODEL? Btw není důležítý odér, ale účinky
ja som vypestoval taku, co smrdela na kilometer /metafoticky myslim/ ... ale ucinok skoro nulovy takze sa nespoliehaj na to..ze ked smrdi neni ma ucinok...a ked nesmrdi tak je to shit... lebo to tak neni, ver mi
docela zajimavá debat. Mno ja jsem sam zvědav jak mi budou kytky vonět až budou kvést. Ale souhlasim stim že neni důležita vůně ale účinek.... jinak přeju všem dobrou sklizeň a žadne sk*r*e** čorky.