Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny příznivce a pěstitelé cannabis.Konečně sem se taky dokopal k založení tohoto threadu a chci Vám ukázat jak zkouším svůj první out,tak doufám že z toho aspoň něco bude.Sadím to v lužních lesích soutoku Moravy a Dyje.Založil sem 2 políčka.Semínka jsou NoName názvy si již nepamatuju ale většina je druhá generace netovek.Na růst používám kristalon start a pozdeji přejdu na kuřince.
Naposledy upravil Euphoria_man 23-06-2007 v 22:46 PM
Jak si můžete všimnout zkoušel sem i předsadění a poté vysazení na pole i přímo vysazení semen na poli.Zkouším co a jak přece jenom zkušeností mám velmi málo.
Nějaké další fotečky
Tady je malý update fotek ze soboty.Kytkám se náramně daří dostali další svoji dávku hnojiva a valí krásně nahoru.Bouřky zatím přežívají bez úhony.Aspoň nemusím jezdit tak často zalévat přece jenom je to štreka.
foto 1-5....1 pole
foto 5-10....2 pole
No čekal sem kdo se ozve první s tím že jsou blízko sebe.Já to vím a sem si toho vědom ale ještě budou určitě nějací samci některé to třeba nedají a nakonec snad budou mít místa dost.
To je dobrý vysadit kytky blízko u sebe s tím že tam budou nějaký samci a pak místo mít budou No co oni se s tím nějak poperou, budou muset co, přesazovat to nemá cenu Jinak hodně štěstí!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
nazdar
miesto slepičákov by som dal zaručene bio - žíhľavu do fľašky s vodou a nechať odstáť aspon 2 týždne alebo takto isto rozrob hnoj ... odskúšané veľa štastia
An.
ináč K+
Tak slepičáky byla hrozná blbost kytky se skoro zastavily v růstu,proto sem vyzkoušel vuxal super a kytky jsou zas v pohodě valí nahoru a krásně zezelenali.Jelikož jsou obrovské horka a zalévat se nedá každý den z důvodů dálky tak trochu začali žloutnout listy od spodu.
Tak slepičáky byla hrozná blbost kytky se skoro zastavily v růstu,proto sem vyzkoušel vuxal super a kytky jsou zas v pohodě valí nahoru a krásně zezelenali.Jelikož jsou obrovské horka a zalévat se nedá každý den z důvodů dálky tak trochu začali žloutnout listy od spodu.nějaké fotečky z pole č.1 zůstalo 5 kytek.Některé nevydrželi bouřky a zlomily se.
Zdravim máš to v poho. S těma kytkama u sebe to nemaš tak strašný. Já vůl sem si je dal tak blízko že už ani nepoznámn kterej list je z který.
Přeju hodně zdaru
Tak po delší době tu mám pár foteček.Z vuxalu sem přešel dnes na Plagron alga bloom kytky jsou už nakvetlý všechny tj.10 samic kytky jsou malý tady skoro vůbec neprší takže je to pomalejší.Zalévám co to de.