Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začínam s pěstováním doma, ted to bude druhá várka kterou chci rozjet. Ta první byla rozjetá hodne na rychlo a s velkým omezinim..hlavne teploty lampy. proto jsem se rozhodl pro pzakoupení těchto žarovek, (viz obrazek) a ted si chci postavit už lepší growbox, a mam v planu požít stejne žárovky..
chtel bych poradit jak velky box můžu postavit..??
prví rostliny jsem mel ze semen a to Skunk 1 od sensi seeds
ted vypadaji asi takto.. kazda jina...
ted mam zakoupena senínka Wappy od Paradise seeds. máte s tinto někdo nějakou zkušenost??
cau,chci se zeptat jak dlouho mas ty kytky na rustu?a ta nurterlite lampa da se ti spustit nis!ptam se proto,ze mi prijde ze ty kytky mas strasne vytahnuty do vysky!ale jinak na prvni grow,to mas pekny.....zatim
mesic a pul?tak to se pak nedivim ze je mas tak vytahnuty a velky!nejaky lidi maj rust treba 10 az 15 dni....ale to sou lidi,ktery jedou na cas,proste aby meli co prodavat!
..no, kdyz jedes z klonu, tak staci tejden-dva .. ze semen je to jina, to je tak na tri-ctyri tejdny na rustu, nekdy i vic .. ale hodne zalezi jak a co pestujes.. ..genetika , teplota, vlhkost a tak.. ..no a ta skrin-ja bych ti radil tak zhruba asi 60x60x120..
ja bych pod tu 125w dal čtyři kytičky (řízky), na ten prostor pade na pade, květinače cca 3,6l.....konečnou vejšku bych viděl něgde kolem 40cm...takže vejška skřině 1,20bohatě postačí gl
stou vejskou bych sel urcite vis!125w prosviti max 10cm,ale je pekny mit trosku krovi,tak ze 50x50x100 a jeste jde oto co mas za chlazeni...a podle me je nurterlite nic moc oproti sodiku,mel bys tam poslat 150w sodik,ma vetsi svitivost a dobre barevne spekturum!