Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, Ruzine, to foto je vyčerpávající. Už vím vše až na pár detailů: ten květináč má sice štítek, ale já jsem tak slepej, že nepřečtu co tam pěstuješ za model. Už taky vím, že jsi do celého systému vrazil 1000,- kč, ale neškodilo by se trochu rozepsat .
Nevim, až tak levnej mi nepřijde. Já jsem "smontovat" bubler celkem asi za 400 Kč, takže těch 1000 Kč se mi zdá dost. Pumpa 270,- ; hadičky, kameny, rozdvojka a keramzit do 150,-. Kýbl mam od pirmalexu nebo něčeho podobnýho a funguje víc než dobře..
Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .
ja to nemyslel spatne. Spis to bylo pro inspiraci a chtel jsem te primet, abys nam konecne prozradil neco vice o te kytce. Co je to za modylek, kde to mas, zda ve skrini nebo ne,, zda to treba i hnojis nebo tak neco...
Hele newim co to je za skunk.Dostal jsem seminko darkem ale prej je to neco kupovanyho.Taky mi je lito ze newim o co jde. Skrin nemam,mam to provizorne za dverma v drevene krabici.Hnojim to jednou za tyden tim ze vymenim vodu v bubleru a doleju hnojivo.
posilam novou fotku,dnesni ale je to fakt blba kvalita
Zdarek Ruzine , na to ze jedes poprve a rovnou bublák tak se ti fakt daří.Moc peknej modýlek a hlavně zdravej , jak je vidět z počtu cípůu listu,napocital sem 11,kolik jich teda je ?.Jinak preju moooc pekny palicky .Zdárek Houmíík